Преглед во грид:
Има залиха
-10%
Брз преглед

SAMSUNG HAFEX/EXP
Шифра: 71953

Нарачки (0)

SAMSUNG HAFEX/EXP, Надворешен филтер за вода, капацитет 2000 литри, се монтира надоврешно на цевка, за сите Samsung RS модели..

Редовна Цена 2,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
2,699 Ден.
Има залиха
-21%
Брз преглед

Midea HC-660WEN
Шифра: 71092

Нарачки (0)

Midea HC-660WEN, Side by Side Фрижидер, Инокс, Total NO Frost, ЛЦД Дисплеј на допир со електронска контрола на температурата, Диспанзер за вода, Ледомат, Тотален капацитет 508л (163л замрзнувачки дел 341л разладен дел), Фолио дупли врати, Super cooling и Super freezing функции, заштита од деца, Vacation мод, A++ енергетска класа, Разладен гас R600a..

Редовна Цена 52,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
41,799 Ден.
Има залиха
-20%
Брз преглед

SAMSUNG SIDE BY SIDE RS53K4400
Шифра: 71462

Нарачки (0)

SAMSUNG SIDE BY SIDE RS53K4400WW/EF, Комбиниран фрижидер, Бела боја, NO FROST, ЛЦД Дисплеј на вратата, Автоматкси Ледомат за правење мраз, MULTI FLOW технологија (струење на ладен воздух од повеќе извори), Twin Cooling Plus system, Дигитален инвертер компресор со 10 години гаранција, Аларм за отворена врата, Диспанзер за вода на вратата, Нето запре..

Редовна Цена 69,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
56,259 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

SAMSUNG SIDE BY SIDE RS53K4400
Шифра: 71461

Нарачки (0)

SAMSUNG SIDE BY SIDE RS53K4400SA/EF, Комбиниран фрижидер, Graphite INOX, NO FROST, ЛЦД Дисплеј на вратата, Автоматкси Ледомат за правење мраз, MULTI FLOW технологија (струење на ладен воздух од повеќе извори), Twin Cooling Plus system, Дигитален инвертер компресор со 10 години гаранција, Аларм за отворена врата, Диспанзер за вода на вратата, Нето з..

Редовна Цена 71,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
58,799 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

Gorenje NRS 9181 CXB
Шифра: 65501

Нарачки (0)

Gorenje NRS 9181 CXB, Фрижидер SIDE BY SIDE, Inox, NO FROST, LCD дисплеј, Автоматско одмрзнување, Брзо ладење, Диспанзер за ладна вода, Регулација на температура, Климатска класа (од +10C до +32C), Филтер за вода, Разладувачка течност: R600A, LED осветлување, 4 стаклени полици, 3 подвижни стаклени полици, 2 сада за зеленчук, 4 полици на врата, Осв..

Редовна Цена 81,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
70,769 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

SAMSUNG SIDE BY SIDE RS68N8240
Шифра: 72128

Нарачки (0)

SAMSUNG SIDE BY SIDE RS68N8240WW/EF WHITE, Комбиниран фрижидер, Бела боја, TOTAL NO FROST, MULTI FLOW технологија (струење на ладен воздух од повеќе извори), Twin Cooling Plus засебен систем за ладење на фрижидер и замрзнувач, Дигитален инвертер компресор со 10 години гаранција, LED Дисплеј на вратата, Аларм за отворена врата, Диспанзер за вода на..

Редовна Цена 89,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
74,099 Ден.
Има залиха
-24%
Брз преглед

SAMSUNG SIDE BY SIDE RS7768FHC
Шифра: 71460

Нарачки (0)

SAMSUNG SIDE BY SIDE RS7768FHCBC/EF, Комбиниран фрижидер, Црна боја, NO FROST, ЛЦД Дисплеј на вратата, Автоматкси Ледомат за правење мраз, MULTI FLOW технологија (струење на ладен воздух од повеќе извори), Twin Cooling Plus system, Дигитален инвертер компресор со 10 години гаранција, Аларм за отворена врата, Диспанзер за вода на вратата со ЛЕДОМАТ,..

Редовна Цена 104,299 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
78,849 Ден.
Има залиха
-19%
Брз преглед

SAMSUNG SIDE BY SIDE RS68N8240
Шифра: 72037

Нарачки (0)

SAMSUNG SIDE BY SIDE RS68N8240B1/EF BLACK, Комбиниран фрижидер, Црна боја, TOTAL NO FROST, MULTI FLOW технологија (струење на ладен воздух од повеќе извори), Twin Cooling Plus засебен систем за ладење на фрижидер и замрзнувач, Дигитален инвертер компресор со 10 години гаранција, LED Дисплеј на вратата, Аларм за отворена врата, Диспанзер за вода н..

Редовна Цена 99,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
80,749 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

SAMSUNG SIDE BY SIDE RS68N8240
Шифра: 72130

Нарачки (0)

SAMSUNG SIDE BY SIDE RS68N8240S9/EF INOX, Комбиниран фрижидер, Инокс, TOTAL NO FROST, MULTI FLOW технологија (струење на ладен воздух од повеќе извори), Twin Cooling Plus засебен систем за ладење на фрижидер и замрзнувач, Дигитален инвертер компресор со 10 години гаранција, LED Дисплеј на вратата, Аларм за отворена врата, Диспанзер за вода на врат..

Редовна Цена 94,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
80,999 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

SAMSUNG SIDE BY SIDE RH56J691
Шифра: 71427

Нарачки (0)

SAMSUNG SIDE BY SIDE RH56J6917SL/EF, Комбиниран фрижидер со витринско стакло, Инокс, NO FROST, Автоматкси Ледомат за правење мразMULTI FLOW технологија (струење на ладен воздух од повеќе извори), Twin Cooling Plus system, Метален панел за ладење во позадината, Дигитален инвертер компресор со 10 години гаранција, LED Дисплеј на вратата, Аларм за от..

Редовна Цена 124,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
108,099 Ден.
Прикажани 1 - 10 од 10 пронајдени (1 Страници)