Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
LCD Дисплеј
NO FROST
Боја
Висина
Диспанзер за вода
Енергетска Класа
Тип
Широчина
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
ST MB-50 Мини бар фрижидер со внатрешна комора
ST MB-50M Superior Technology, Мини бар фрижидер со внатрешна комора, бела боја, 50Л, 42л фрижидерски дел, 6л замрзнувачки дел, 1 полица, термостат за регулација на температурат..
5,499 Ден. Цена:5,499 Ден.
Galanz BD-35
ST BD-35, Superior Technology, Мини бар фрижидер со внатрешна комора, бела боја, 50Л, 42л фрижидерски дел, 6л замрзнувачки дел, 1 полица, термостат за регулација на температурат..
5,999 Ден. Цена:5,999 Ден.
TELEFUNKEN TF 1101W
TELEFUNKEN TF 1101W, Фрижидер со внатрешна комора, бела боја, Direct cooling, 76л/10л, 85цм, бела боја, А+ енергетска класа, Бучавост 39дб, ВxШXД 85x54x65 цм..
7,299 Ден. Цена:7,299 Ден.
ST RF-85WM
ST RF-85WM Superior Technology, Фрижидер со внатрешна комора, бела боја, Direct cooling, Нето капацитет 98л 84л/14л, 85цм висина, Транспарентни фиоки, Полици од темперно стакло, Механич..
7,499 Ден. Цена:7,499 Ден.
ST RF-85SM Superior Technology
ST RF-85SM Superior Technology, Фрижидер со внатрешна комора, сребрена боја, Direct cooling, Нето капацитет 98л 84л/14л, 85цм висина, Транспарентни фиоки, Полици од темперно стакло, Мех..
7,999 Ден. Цена:7,999 Ден.
ST RF-2601WM Superior Technology
ST RF-2601WM Superior Technology, Фрижидер со горна комора, бела боја, Direct cooling, дел за одржување 187л, замрзнувачки дел 40л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 144x55 цм..
9,999 Ден. Цена:9,999 Ден.
ST RF-2601SM Superior Technology
ST RF-2601SM Superior Technology, Фрижидер со горна комора, сребрена боја, Direct cooling, дел за одржување 187л, замрзнувачки дел 40л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 144x5..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
SHARP SJ-T1227M4W
SHARP SJ-T1227M4W, Фрижидер со горна комора, бела боја, Direct cooling, дел за одржување 187л, замрзнувачки дел 40л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x60 цм..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
TELEFUNKEN TFR 2601W
TELEFUNKEN TFR 2601W, Фрижидер со горна комора, бела боја, Direct cooling, дел за одржување 187л, замрзнувачки дел 40л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x60 цм..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
TELEFUNKEN TFR 2601S
TELEFUNKEN TFR 2601S, Фрижидер со горна комора, Сребрена боја, Direct cooling, дел за одржување 187л, замрзнувачки дел 40л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x60 цм..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
SHARP SJ-T1227M4S
SHARP SJ-T1227M4S, Фрижидер со горна комора, сребрен, Direct cooling, дел за одржување 187л, замрзнувачки дел 40л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x60 цм..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
ST RF-2801WM Superior Technology
ST RF-2801WM Superior Technology, Фрижидер со горна комора, бела боја, Direct cooling, Тотален капацитет 240л, дел за одржување 199л, замрзнувачки дел 41л, стаклени полици, А+ енергетска ..
11,999 Ден. Цена:11,999 Ден.
TELEFUNKEN TFR 2801W
TELEFUNKEN TFR 2801W, Фрижидер со горна комора, бела боја, Direct cooling, нето капацитет вкупен 253л, 211л нето фрижидерски дел, 42л нето замрзнувачки дел, стаклени полици, А+ енерг..
12,499 Ден. Цена:12,499 Ден.
INDESIT RAA 28
INDESIT RAA 28, Фрижидер со горна комора, Бел, 226л (184л 42л), А енергетска класа, Автоматско одмрзнување, Статичен систем на ладење, Капацитет на замрзнување 2.5кг, Автоно..
12,999 Ден. Цена:12,999 Ден.
Gorenje RF 4140 AW
Gorenje RF 4140 AW, Комбиниран фрижидер со горна комора, Бела боја, Метална рачка на врата, Автоматско одмрзнување - фрижидер, 1 компресор, 4стаклени полици, Бруто капац..
13,989 Ден. Цена:13,989 Ден.
WHIRLPOOL ARC2224
WHIRLPOOL ARC2224, Комбиниран фрижидер со горна комора, бел, Капацитет 238 литри 189л/49л, Автоматско одмрзнување, Стаклени полици, Полица за шишиња, Фиока за овошје и зеле..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
TELEFUNKEN TFR 312W
TELEFUNKEN TFR 312W, Фрижидер со долна комора, бела боја, Direct cooling, дел за одржување 172л, замрзнувачки дел 57л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 170x54x61 цм ..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
ST RF-3651WM Superior Technology
ST RF-3651WM Superior Technology, Комбиниран фрижидер со долна комора, бела боја, Direct cooling, Тотален акапцитет 260л (190л разладен дел и 70л замрзнувачки дел), Механичка контрола на..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
TELEFUNKEN TFR 312B
TELEFUNKEN TFR 312B, Фрижидер со долна комора, Црна боја, Direct cooling, дел за одржување 172л, замрзнувачки дел 57л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 170x54x61 цм ..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
TELEFUNKEN TFR 312S
TELEFUNKEN TFR 312S, Фрижидер со долна комора, Сребрена боја, Direct cooling, дел за одржување 172л, замрзнувачки дел 57л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 170x54x61 цм ..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
SHARP SJ-B1239M0S
SHARP SJ-B1239M0S, Фрижидер со долна комора, Сребрена боја, Direct cooling, Multi flow, 239л тотален капацитет, дел за одржување 172л, замрзнувачки дел 63л, стаклени полици, ЛЕС осветлу..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
Electrolux EJ2301AOW2
Electrolux EJ2301AOW2, Комбиниран фрижидер со горна комора, Бела боја, Бруто зафатнина 234л, Фрижидерски дел 190л, замрзнувачки дел 44л, Нето зафатнина 228л, Фрижидерски дел 184..
15,499 Ден. Цена:15,499 Ден.
INDESIT NCAA 55
INDESIT NCAA 55, Фрижидер со долна комора, Бел, 228л, 155л фрижидерски дел, 73л замрзнувач, А+ енергетска класа, антибактериска заштита, 15 часа конзервација после пад на ст..
15,499 Ден. Цена:15,499 Ден.
ST RF-3651SM Superior Technology
ST RF-3651SM Superior Technology, Комбиниран фрижидер со долна комора, сребрен, Direct cooling, Тотален акапцитет 260л (190л разладен дел и 70л замрзнувачки дел), Механичка контрола на т..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
INDESIT NCAA 55 NX
INDESIT NCAA 55 NX, Фрижидер со долна комора, INOX, 228л, 155л фрижидерски дел, 73л замрзнувач, А+ енергетска класа, антибактериска заштита, 15 часа конзервација после пад на ст..
16,499 Ден. Цена:16,499 Ден.
INDESIT TIAA 10 SI
INDESIT TIAA 10 SI, Фрижидер со горна комора, сребрен, 252л (197л 55л), А+ енергетска класа, Автоматско одмрзнување, Статичен систем на ладење, Капацитет на замрзнување 2.5кг, ..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
TELEFUNKEN TFR 3651W
TELEFUNKEN TFR 3651W, Фрижидер со долна комора, бела боја, Direct cooling, дел за одржување 209л, замрзнувачки дел 83л, А+ енергетска класа, Димензии 185x60x60 цм ..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
INDESIT BIAA 13P
INDESIT BIAA 13P, Нов Модел 2015, Фрижидер со долна комора, Бел, 300л, 212л фрижидерски дел, 88л замрзнувач, А+ енергетска класа, автоматско одмрзнување, антибактериска зашти..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
WHIRLPOOL WM1510 W
WHIRLPOOL WM1510 W, Фрижидер за одржување, бел, Капацитет 240л, Полица за овошје и зеленчук, 5 полици, 4 полици во вратата, А+ енергетска класа, Димензии 143x55x58 цм..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
INDESIT CAA 55
INDESIT CAA 55, Фрижидер со долна комора, Бел, 260л, 155л фрижидерски дел, 105л замрзнувач, А+ енергетска класа, антибактериска заштита, полица за јајца, 13 часа конзервациј..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
INDESIT SIAA 10
INDESIT SIAA 10, Фрижидер без внатрешна комора, Поларно Бела боја, Бруто зафатнина 286л, Нето зафатнина 282л, 3 полици од калено стакло, 1 фиока за зеленчук и овошје, 4 прег..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
INDESIT TIAA 12 (1)
INDESIT TIAA 12 (1), Фрижидер со горна комора, Бел, 313л (240л 73л), А+ енергетска класа, Автоматско одмрзнување, 44дециБели, Статичен систем на ладење, Капацитет на замрзнува..
17,499 Ден. Цена:17,499 Ден.
Gorenje RF 6275 W
Gorenje Самостоен Комбиниран фрижидер со горна комора RF6275 Бела боја, Бруто капацитет: 259 Литри,Фрижидерски дел 190 Литри, 4 стаклени полици, Голем сад за зеленчук и ..
17,690 Ден. Цена:17,690 Ден.
INDESIT TIAA 10 (TAAN 2)
INDESIT TIAA 10 (TAAN 2), Фрижидер со горна комора, Бел, 252л (197л 55л), А+ енергетска класа, Автоматско одмрзнување, Статичен систем на ладење, Капацитет на замрзнување 4кг, Ав..
17,990 Ден. Цена:17,990 Ден.
INDESIT TAA5
INDESIT TAA5, Фрижидер со горна комора, Бел, Нето 415л (333л 82л), А+ енергетска класа, Автоматско одмрзнување, 44 дециБели, Статичен систем на ладење, Капацитет на замрзнув..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
INDESIT LR7 S1 W
INDESIT LR7 S1 W, Фрижидер со долна комора, Бел, 307л, 196л фрижидерски дел, 111л замрзнувач, стаклени полици и рафтоци, А+ енергетска класа, автоматско одмрзнување, антибак..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
INDESIT BIAA 12P
INDESIT BIAA 12P, Нов Модел 2015, Фрижидер со долна комора, Бел, 272л, 182л фрижидерски дел, 90л замрзнувач, А+ енергетска класа, автоматско одмрзнување, антибактериска зашти..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
Electrolux EJ2301AOX2
Electrolux EJ2301AOX2, Комбиниран фрижидер со горна комора, INOX, Бруто зафатнина 234л, Фрижидерски дел 190л, замрзнувачки дел 44л, Нето зафатнина 228л, Фрижидерски дел 184л, замр..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
INDESIT CAA 55 NX
INDESIT CAA 55 NX, Фрижидер со долна комора, INOX, 260л, 155л фрижидерски дел, 105л замрзнувач, А+ енергетска класа, антибактериска заштита, полица за јајца, 13 часа конзервациј..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON ETM 15210 V
HOTPOINT ARISTON ETM 15210 V, Фрижидер со горна комора, Бел, 258л, 200л фрижидерски дел, 58л замрзнувач, антибактериска заштита, hygiene control, А+ енергетска класа, автоматско одмрзну..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
TELEFUNKEN TFR 3651S
TELEFUNKEN TFR 3651S, Фрижидер со долна комора, Сребрена боја, Direct cooling, дел за одржување 209л, замрзнувачки дел 83л, А+ енергетска класа, Димензии 185x60x60 цм ..
18,499 Ден. Цена:18,499 Ден.
INDESIT LR7 S1 X
INDESIT LR7 S1 X, Фрижидер со долна комора, Инокс, 307л, 196л фрижидерски дел, 111л замрзнувач, стаклени полици и рафтоци, А+ енергетска класа, автоматско одмрзнување, антиб..
18,999 Ден. Цена:18,999 Ден.
INDESIT LR8 S1 W
INDESIT LR8 S1 W, Нов Модел 2016, Фрижидер со долна комора, Бел, Лизгачки полици 7цм, 339л Нето капацитет, Нето 228л фрижидерски дел, Нето 111л замрзнувач, А+ енергетска класа, 4..
18,999 Ден. Цена:18,999 Ден.
ZANUSSI ZRB36101WA
ZANUSSI ZRB36101WA, Комбиниран фрижидер со долна комора, Бела боја, Бруто зафатнина 359л, Фрижидерски дел 249л, замрзнувачки дел 110л, Нето зафатнина 337л, Фрижидерски дел 245л..
18,999 Ден. Цена:18,999 Ден.
INDESIT BIAA 13P X
INDESIT BIAA 13P X, Нов Модел 2015, Фрижидер со долна комора, INOX, 300л, 212л фрижидерски дел, 88л замрзнувач, А+ енергетска класа, автоматско одмрзнување, антибактериска зашти..
18,999 Ден. Цена:18,999 Ден.
ST RF-NF3851WM Superior Technology
ST RF-NF3851WM Superior Technology, Комбиниран фрижидер со долна комора, бел, TOTAL NO FROST, Тотален акапцитет 295л (219л разладен дел и 76л замрзнувачки дел), Електронска контрола на те..
19,499 Ден. Цена:19,499 Ден.
INDESIT LI8 S1W
INDESIT LI8 S1W, Нов Модел 2016, Фрижидер со долна комора, Бел, Лизгачки полици 7цм, 330л бруто, Нето 215л фрижидерски дел, Нето 86л замрзнувач, А+ енергетска класа, автоматско..
19,999 Ден. Цена:19,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON ETM 17221 V
HOTPOINT ARISTON ETM 17221 V, Фрижидер со горна комора, Инокс, 322л, 246л фрижидерски дел, 76л замрзнувач, антибактериска заштита, hygiene control, А+ енергетска класа, автоматско одмрз..
19,999 Ден. Цена:19,999 Ден.
WHIRLPOOL BLF 8121 W
WHIRLPOOL BLF 8121 W, Комбиниран фрижидер со долна комора, бел, Мотор со 5 години гаранција, 6th sense Fresh control технологија, Less Frost, Тотал нето капацитет 339л - 228л фрижидерски де..
19,999 Ден. Цена:19,999 Ден.
INDESIT LI80 FF1 W
INDESIT LI80 FF1 W, Нов Модел 2015, Фрижидер со долна комора, Бел, NO FROST, Лизгачки полици 7цм, 330л бруто, Нето 215л фрижидерски дел, Нето 86л замрзнувач, А+ енергетска класа, авт..
19,999 Ден. Цена:19,999 Ден.
Платежни картички