Преглед во грид:
Има залиха
-16%
Брз преглед

TELEFUNKEN TF 1002W
Шифра: 69776

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TF 1002W, Фрижидер за одржување, бела боја, Direct cooling, 86л, 85цм, бела боја, А+ енергетска класа, Бучавост 39дб, ВxШXД 85x54x65 цм..

Редовна Цена 7,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
6,309 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

ST SLR-85WM Superior Technolog
Шифра: 69975

(0)
Нарачки (0)

ST SLR-85WM Superior Technology, Фрижидер за одржување, бела боја, Direct cooling, Нето капацитет 98л, 85цм висина, Транспарентни фиоки, Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А++ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШXД 85x50x54 цм..

Редовна Цена 7,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
6,579 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

ST SLR-85SM Superior Technolog
Шифра: 71091

(0)
Нарачки (0)

ST SLR-85SM Superior Technology, Фрижидер за одржување, сребрена боја, Direct cooling, Нето капацитет 98л, 85цм висина, Транспарентни фиоки, Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А++ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШXД 85x50x54..

Редовна Цена 7,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
7,049 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

Gorenje RB 3090 AWV
Шифра: 65500

(0)
Нарачки (0)

Gorenje RB 3090 AWV, фрижидер со внатрешна комора, Бела боја, Метална рачка на врата, 3 стаклени полици, Голем сад за зеленчук и овошје, 3 полици на врата, Енергетска класа: А, Бруто капацитет: 134 Литри, Нето капацитет: 131 Литри, Димензии (В x Ш x Д): 850 x 500 x 600mm (50cm)..

Редовна Цена 10,299 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
8,729 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

Gorenje RB 3091 ANV
Шифра: 72002

(0)
Нарачки (0)

Gorenje RB 3091 ANV, Фрижидер со внатрешна комора, Бела боја, 2 стаклени полици, PullOut полици на извлекување, Голем сад за зеленчук и овошје, 3 полици на врата, Енергетска класа: А+, Бруто капацитет: 102 Литри, Нето капацитет: 98 Литри, Разладен дел 87л, Замрзнувачки дел 15л, Димензии (В x Ш x Д): 845 x 501 x 540mm (50cm)..

Редовна Цена 10,290 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
8,729 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

TELEFUNKEN TLR 265W
Шифра: 66980

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TLR 265W, Фрижидер за одржување, бела боја, 250л, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x60 цм..

Редовна Цена 11,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
9,979 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

ST SLR-265WH Superior Technolo
Шифра: 71956

(0)
Нарачки (0)

ST SLR-265WH Superior Technology, Фрижидер за одржување, бела боја, Нето капацитет 240л, Транспарентни фиоки, 5 Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А+ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШXД 143x55x58 цм..

Редовна Цена 11,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
10,339 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

ST SLR-265WM Superior Technolo
Шифра: 69972

(0)
Нарачки (1)

ST SLR-265WM Superior Technology, Фрижидер за одржување, бела боја, Нето капацитет 235л, Транспарентни фиоки, Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А++ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШXД 142x55x55 цм..

Редовна Цена 11,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
10,339 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

TELEFUNKEN TLR 265S
Шифра: 67804

(0)
Нарачки (0)

TELEFUNKEN TLR 265S, Фрижидер за одржување, Сребрена боја, 250л, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x60 цм..

Редовна Цена 12,099 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
10,449 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST SLR-265SM
Шифра: 69973

(0)
Нарачки (0)

ST SLR-265SM, Superior Technology, Фрижидер за одржување, сребрена боја, Нето капацитет 235л, Транспарентни фиоки, Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А++ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШXД 142x55x55 цм..

Редовна Цена 12,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
10,799 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST SLR-265SH Superior Technolo
Шифра: 71957

(0)
Нарачки (0)

ST SLR-265SH Superior Technology, Фрижидер за одржување, сребрена боја, Нето капацитет 240л, Транспарентни фиоки, 5 Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А+ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШXД 143x55x58 цм..

Редовна Цена 12,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
10,809 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST SLR-295WH Superior Technolo
Шифра: 71889

(0)
Нарачки (0)

ST SLR-295WH Superior Technology, Фрижидер за одржување, бела боја, Нето капацитет 335л, Транспарентни фиоки, Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А+ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШXД 170x60x60 цм..

Редовна Цена 15,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
13,499 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

ST SLR-300WKH GLASS
Шифра: 71939

(0)
Нарачки (0)

ST SLR-300WKH GLASS, Superior technology, Фрижидер витрина за ладење со стаклена врата, Бела боја, Капацитет 248л, 5 полици, Direct cooling систем на ладење, Димензии 143x55x58 цм..

Редовна Цена 15,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
14,099 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

Gorenje R 6295 W
Шифра: 64980

(0)
Нарачки (0)

Gorenje R 6295 W, Фрижидер без внатрешна комора, Бела боја, Бруто капацитет: 285 Литри, Нето капацитет 284 Литри, 1 компресор, 5 стаклени полици, Голем сад за зеленчук и овошје, 1 мрежна полица, Енергетска класа А, Бучност: 41 dB(A), Димензии (В x Ш x Д): 1435 x 600 x 625mm(145cm)..

Редовна Цена 16,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
14,239 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST SLR-295SH Superior Technolo
Шифра: 71890

(0)
Нарачки (0)

ST SLR-295SH Superior Technology, Фрижидер за одржување, сребрена боја, Нето капацитет 335л, Транспарентни фиоки, Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А+ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШXД 170x60x60 цм..

Редовна Цена 16,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
14,399 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

INDESIT SI4 1 W.1
Шифра: 72158

(0)
Нарачки (0)

INDESIT SI4 1 W.1, Фрижидер без внатрешна комора, Поларно Бела боја, Нето зафатнина 262л, 3 полици од калено стакло, 1 фиока за зеленчук и овошје, 3 прегради во вратата, оддел за млечни продукти, преграда за пијалоци, внатрешно осветлување, Бучност: 40dB, Енергетска класа А+, Годишна потрошувачка: 133 kWh, Димензии 142 x 60 x 65 цм..

Редовна Цена 17,599 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
15,519 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

INDESIT SI6 1 W
Шифра: 70861

(0)
Нарачки (0)

INDESIT SI6 1 W, Фрижидер без внатрешна комора, Модел 2017, Поларно Бела боја, Нето зафатнина 322л, 4 полици од калено стакло, 1 фиока за зеленчук и овошје, 5 прегради во вратата, оддел за млечни продукти, преграда за пијалоци, внатрешно осветлување, Бучност: 40dB, Енергетска класа А+, Годишна потрошувачка: 140 kWh, Димензии 167 x 60 x 65 цм..

Редовна Цена 18,499 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
16,149 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

INDESIT SI6 1 S
Шифра: 71060

(0)
Нарачки (0)

INDESIT SI6 1 S, Фрижидер без внатрешна комора, Модел 2017, Сребрен, Нето зафатнина 322л, 4 полици од калено стакло, 1 фиока за зеленчук и овошје, 5 прегради во вратата, оддел за млечни продукти, преграда за пијалоци, внатрешно осветлување, Бучност: 40dB, Енергетска класа А+, Годишна потрошувачка: 140 kWh, Димензии 167 x 60 x 65 цм..

Редовна Цена 18,999 Ден.
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА
16,489 Ден.
Прикажани 1 - 18 од 18 пронајдени (1 Страници)