Фрижидери

Преглед во грид:
Има залиха
Брз преглед

SAMSUNG HAFEX/EXP
Шифра: 71953

Нарачки (0)

SAMSUNG HAFEX/EXP, Надворешен филтер за вода, капацитет 2000 литри, се монтира надоврешно на цевка, за сите Samsung RS модели..

Редовна Цена 2,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
2,999 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

ST MB-50M Superior Technology
Шифра: 68563

Нарачки (0)

ST MB-50M Superior Technology, Мини бар фрижидер со внатрешна комора, бела боја, 50Л, 42л фрижидерски дел, 6л замрзнувачки дел, 1 полица, термостат за регулација на температурата, Димензии 44.5x48.5x49.5 цм, А+ енергетска класа..

Редовна Цена 5,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
4,499 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

TELEFUNKEN TF 1002W
Шифра: 69776

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TF 1002W, Фрижидер за одржување, бела боја, Direct cooling, 86л, 85цм, бела боја, А+ енергетска класа, Бучавост 39дб, ВxШXД 85x54x65 цм..

Редовна Цена 7,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
6,499 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

ST SLR-85WM Superior Technolog
Шифра: 69975

Нарачки (0)

ST SLR-85WM Superior Technology, Фрижидер за одржување, бела боја, Direct cooling, Нето капацитет 98л, 85цм висина, Транспарентни фиоки, Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А++ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШXД 85x50x54 цм..

Редовна Цена 7,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
6,999 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

TELEFUNKEN TF 1101W
Шифра: 69892

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TF 1101W, Фрижидер со внатрешна комора, бела боја, Direct cooling, 76л/10л, 85цм, бела боја, А+ енергетска класа, Бучавост 39дб, ВxШXД 85x54x65 цм..

Редовна Цена 7,899 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
6,999 Ден.
Има залиха
-6%
Брз преглед

ST RF-85WM Superior Technology
Шифра: 68735

Нарачки (0)

ST RF-85WM Superior Technology, Фрижидер со внатрешна комора, бела боја, Direct cooling, Нето капацитет 98л 84л/14л, 85цм висина, Транспарентни фиоки, Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А++ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШX..

Редовна Цена 7,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
7,499 Ден.
Има залиха
-6%
Брз преглед

ST SLR-85SM Superior Technolog
Шифра: 71091

Нарачки (0)

ST SLR-85SM Superior Technology, Фрижидер за одржување, сребрена боја, Direct cooling, Нето капацитет 98л, 85цм висина, Транспарентни фиоки, Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А++ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШXД 85x50x54..

Редовна Цена 7,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
7,499 Ден.
Има залиха
-6%
Брз преглед

ST RF-85SM Superior Technology
Шифра: 69976

Нарачки (0)

ST RF-85SM Superior Technology, Фрижидер со внатрешна комора, сребрена боја, Direct cooling, Нето капацитет 98л 84л/14л, 85цм висина, Транспарентни фиоки, Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А++ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ..

Редовна Цена 8,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
7,999 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Gorenje RB 3090 AWV
Шифра: 65500

Нарачки (0)

Gorenje RB 3090 AWV, фрижидер со внатрешна комора, Бела боја, Метална рачка на врата, 3 стаклени полици, Голем сад за зеленчук и овошје, 3 полици на врата, Енергетска класа: А, Бруто капацитет: 134 Литри, Нето капацитет: 131 Литри, Димензии (В x Ш x Д): 850 x 500 x 600mm (50cm)..

Редовна Цена 10,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
8,990 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

Gorenje RB 3091 ANV
Шифра: 72002

Нарачки (0)

Gorenje RB 3091 ANV, Фрижидер со внатрешна комора, Бела боја, 2 стаклени полици, PullOut полици на извлекување, Голем сад за зеленчук и овошје, 3 полици на врата, Енергетска класа: А+, Бруто капацитет: 102 Литри, Нето капацитет: 98 Литри, Разладен дел 87л, Замрзнувачки дел 15л, Димензии (В x Ш x Д): 845 x 501 x 540mm (50cm)..

Редовна Цена 10,290 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
8,990 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

ST RF-2601WH Superior Technolo
Шифра: 71171

Нарачки (0)

ST RF-2601WH Superior Technology, Фрижидер со горна комора, бела боја, Direct cooling, Тотал капацитет 212л, дел за одржување 171л, замрзнувачки дел 47л, стаклени полици, ЛЕД осветлување,променлива врата, А++ енергетска класа, Димензии 141x55x58 цм..

Редовна Цена 10,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
9,299 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

TELEFUNKEN TFR263W
Шифра: 71787

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TFR263W, Фрижидер со горна комора, бела боја, Direct cooling, дел за одржување 171л, замрзнувачки дел 42л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x57 цм..

Редовна Цена 11,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
9,399 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

TELEFUNKEN TFR 2601W
Шифра: 66976

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TFR 2601W, Фрижидер со горна комора, бела боја, Direct cooling, дел за одржување 187л, замрзнувачки дел 40л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x60 цм..

Редовна Цена 11,299 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
9,499 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

ST RF-2601SH Superior Technolo
Шифра: 71172

Нарачки (0)

ST RF-2601SH Superior Technology, Фрижидер со горна комора, сребрена боја, Direct cooling, Тотал капацитет 212л, дел за одржување 171л, замрзнувачки дел 47л, стаклени полици, ЛЕД осветлување,променлива врата, А++ енергетска класа, Димензии 141x55x58 цм..

Редовна Цена 10,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
9,799 Ден.
Има залиха
-9%
Брз преглед

SHARP SJ-T1227M4W
Шифра: 70240

Нарачки (0)

SHARP SJ-T1227M4W, Фрижидер со горна комора, бела боја, Direct cooling, дел за одржување 187л, замрзнувачки дел 40л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x60 цм..

Редовна Цена 10,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
9,999 Ден.
Има залиха
-9%
Брз преглед

TELEFUNKEN TLR 265W
Шифра: 66980

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TLR 265W, Фрижидер за одржување, бела боја, 250л, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x60 цм..

Редовна Цена 11,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
10,499 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

TELEFUNKEN TFR263S
Шифра: 71788

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TFR263S, Фрижидер со горна комора, сребрена боја, Direct cooling, дел за одржување 171л, замрзнувачки дел 42л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x57 цм..

Редовна Цена 11,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
10,599 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

SHARP SJ-T1227M4S
Шифра: 70241

Нарачки (0)

SHARP SJ-T1227M4S, Фрижидер со горна комора, сребрен, Direct cooling, дел за одржување 187л, замрзнувачки дел 40л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x60 цм..

Редовна Цена 11,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
10,999 Ден.
Има залиха
Брз преглед

ST RF-2601WM Superior Technolo
Шифра: 68785

Нарачки (0)

ST RF-2601WM Superior Technology, Фрижидер со горна комора, бела боја, Direct cooling, дел за одржување 187л, замрзнувачки дел 40л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 144x55 цм..

Редовна Цена 10,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
10,999 Ден.
-8%
Брз преглед

ST RF-2801WM Superior Technolo
Шифра: 69970

Нарачки (0)

ST RF-2801WM Superior Technology, Фрижидер со горна комора, бела боја, Direct cooling, Тотален капацитет 240л, дел за одржување 199л, замрзнувачки дел 41л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 159x55 цм..

Редовна Цена 11,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
10,999 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

ST SLR-265WH Superior Technolo
Шифра: 71956

Нарачки (0)

ST SLR-265WH Superior Technology, Фрижидер за одржување, бела боја, Нето капацитет 240л, Транспарентни фиоки, 5 Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А+ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШXД 143x55x58 цм..

Редовна Цена 11,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
10,999 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

ST SLR-265WM Superior Technolo
Шифра: 69972

Нарачки (1)

ST SLR-265WM Superior Technology, Фрижидер за одржување, бела боја, Нето капацитет 235л, Транспарентни фиоки, Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А++ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШXД 142x55x55 цм..

Редовна Цена 11,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
10,999 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

TELEFUNKEN TFR 283W
Шифра: 71789

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TFR 283W, Фрижидер со горна комора, бела боја, Direct cooling, дел за одржување 198л, замрзнувачки дел 42л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 160x54x57 цм..

Редовна Цена 12,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
10,999 Ден.
Има залиха
-9%
Брз преглед

TELEFUNKEN TLR 265S
Шифра: 67804

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TLR 265S, Фрижидер за одржување, Сребрена боја, 250л, А+ енергетска класа, Димензии 144x54x60 цм..

Редовна Цена 12,099 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
10,999 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

INDESIT RAA 24 N (EU)
Шифра: 64866

Нарачки (0)

INDESIT RAA 24 N (EU), Фрижидер со горна комора, Бел, 226л (184л 42л), А енергетска класа, Автоматско одмрзнување, Статичен систем на ладење, Капацитет на замрзнување 2.5кг, Автономност 14 часа, Можност за промена на вратите, Стаклени полици, Димензии: 139x55x60 цм..

Редовна Цена 12,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,499 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

ST SLR-265SH Superior Technolo
Шифра: 71957

Нарачки (0)

ST SLR-265SH Superior Technology, Фрижидер за одржување, сребрена боја, Нето капацитет 240л, Транспарентни фиоки, 5 Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А+ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШXД 143x55x58 цм..

Редовна Цена 12,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,499 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

Gorenje RF 4141 ANW Комбиниран
Шифра: 70496

Нарачки (0)

Gorenje RF 4141 ANW Комбиниран фрижидер со горна комора, Модел 2017, Бела боја, Метална рачка на врата, Автоматско одмрзнување - фрижидер, 1 компресор, 4стаклени полици, Бруто капацитет: 210Литри, Фрижидерски капацитет: 168 Литри, Замрзнувачки капацитет: 42 Литри, A+ енергетска класа, Димензии (В xШ x Д): 1430 x 550 x 550 mm(140cm)..

Редовна Цена 14,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,990 Ден.
Има залиха
Брз преглед

Midea HD-273FN
Шифра: 72255

Нарачки (0)

Midea HD-273FN, Фрижидер со горна комора, бела боја, Direct cooling, дел за одржување 187л, замрзнувачки дел 40л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 144x55 цм..

Редовна Цена 11,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,999 Ден.
Брз преглед

ST RF-2601SM Superior Technolo
Шифра: 69539

Нарачки (0)

ST RF-2601SM Superior Technology, Фрижидер со горна комора, сребрена боја, Direct cooling, дел за одржување 187л, замрзнувачки дел 40л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 144x55 цм..

Редовна Цена 11,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,999 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

ST SLR-265SM
Шифра: 69973

Нарачки (0)

ST SLR-265SM, Superior Technology, Фрижидер за одржување, сребрена боја, Нето капацитет 235л, Транспарентни фиоки, Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А++ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШXД 142x55x55 цм..

Редовна Цена 12,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,999 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

TELEFUNKEN TFR 2801W
Шифра: 68845

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TFR 2801W, Фрижидер со горна комора, бела боја, Direct cooling, нето капацитет вкупен 253л, 211л нето фрижидерски дел, 42л нето замрзнувачки дел, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 160x54x60 цм..

Редовна Цена 12,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,999 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

TELEFUNKEN TFR 283S
Шифра: 71791

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TFR 283S, Фрижидер со горна комора, сребрена боја, Direct cooling, дел за одржување 198л, замрзнувачки дел 42л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 160x54x57 цм..

Редовна Цена 13,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,999 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

ST RF-3651WH Superior Technolo
Шифра: 71173

Нарачки (0)

ST RF-3651WH Superior Technology, Комбиниран фрижидер со долна комора, бела боја, Direct cooling, Тотален акапцитет 273л (205л разладен дел и 68л замрзнувачки дел), Механичка контрола на температурата, посебен дел за зеленчук и овошје, полици од транспарентно стакло, ЛЕД осветлување, променлива врата, A+ енергетска класа, Димензии 174x55x58 цм..

Редовна Цена 14,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,499 Ден.
Има залиха
-19%
Брз преглед

ST RF-3651SH Superior Technolo
Шифра: 71174

Нарачки (0)

ST RF-3651SH Superior Technology, Комбиниран фрижидер со долна комора, сребрена боја, Direct cooling, Тотален акапцитет 273л (205л разладен дел и 68л замрзнувачки дел), Механичка контрола на температурата, посебен дел за зеленчук и овошје, полици од транспарентно стакло, ЛЕД осветлување, променлива врата, A+ енергетска класа, Димензии 174x55x58 цм..

Редовна Цена 15,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST RF-3651WM Superior Technolo
Шифра: 69547

Нарачки (0)

ST RF-3651WM Superior Technology, Комбиниран фрижидер со долна комора, бела боја, Direct cooling, Тотален акапцитет 260л (190л разладен дел и 70л замрзнувачки дел), Механичка контрола на температурата, посебен дел за зеленчук и овошје, полици од транспарентно стакло, A+ енергетска класа, Димензии 180x55x58 цм..

Редовна Цена 14,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

TELEFUNKEN TFR 278W
Шифра: 71792

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TFR 278W, Фрижидер со долна комора, бела боја, Direct cooling, дел за одржување 184л, замрзнувачки дел 84л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 170x54x61 цм..

Редовна Цена 14,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

TELEFUNKEN TFR 312W
Шифра: 66977

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TFR 312W, Фрижидер со долна комора, бела боја, Direct cooling, дел за одржување 172л, замрзнувачки дел 57л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 170x54x61 цм..

Редовна Цена 14,799 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
-7%
Брз преглед

SHARP SJ-B1239M0S
Шифра: 69979

Нарачки (0)

SHARP SJ-B1239M0S, Фрижидер со долна комора, Сребрена боја, Direct cooling, Multi flow, 239л тотален капацитет, дел за одржување 172л, замрзнувачки дел 63л, стаклени полици, ЛЕС осветлување, А+ енергетска класа, Димензии 170x54x61 цм..

Редовна Цена 14,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,999 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST RF-3651SM Superior Technolo
Шифра: 69548

Нарачки (0)

ST RF-3651SM Superior Technology, Комбиниран фрижидер со долна комора, сребрен, Direct cooling, Тотален акапцитет 260л (190л разладен дел и 70л замрзнувачки дел), Механичка контрола на температурата, посебен дел за зеленчук и овошје, полици од транспарентно стакло, A+ енергетска класа, Димензии 180x55x58 цм..

Редовна Цена 15,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,999 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST SLR-300WKH GLASS
Шифра: 71939

Нарачки (0)

ST SLR-300WKH GLASS, Superior technology, Фрижидер витрина за ладење со стаклена врата, Бела боја, Капацитет 248л, 5 полици, Direct cooling систем на ладење, Димензии 143x55x58 цм..

Редовна Цена 15,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,999 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

TELEFUNKEN TFR 278S
Шифра: 71793

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TFR 278S, Фрижидер со долна комора, сребрена боја, Direct cooling, дел за одржување 184л, замрзнувачки дел 84л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 170x54x61 цм..

Редовна Цена 15,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,999 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

TELEFUNKEN TFR 312S
Шифра: 67805

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TFR 312S, Фрижидер со долна комора, Сребрена боја, Direct cooling, дел за одржување 172л, замрзнувачки дел 57л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 170x54x61 цм..

Редовна Цена 15,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,999 Ден.
Има залиха
-9%
Брз преглед

Electrolux EJ2301AOW2
Шифра: 69994

Нарачки (0)

Electrolux EJ2301AOW2, Комбиниран фрижидер со горна комора, Бела боја, Бруто зафатнина 234л, Фрижидерски дел 190л, замрзнувачки дел 44л, Нето зафатнина 228л, Фрижидерски дел 184л, замрзнувачки дел 44л, 3 полици од калено стакло, фиока за одржување на свеж свеж зеленчук и овошје, 1 прегради во вратата, полица за јајца, оддел за млечни продукти, прег..

Редовна Цена 15,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,499 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

INDESIT CAA 55
Шифра: 64873

Нарачки (0)

INDESIT CAA 55, Фрижидер со долна комора, Бел, Direct cooling, 260л, 155л фрижидерски дел, 105л замрзнувач, А+ енергетска класа, антибактериска заштита, полица за јајца, 13 часа конзервација после пад на струја, Димензии: 174x54.5x58 цм..

Редовна Цена 16,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,499 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

INDESIT NCAA 55
Шифра: 64871

Нарачки (0)

INDESIT NCAA 55, Фрижидер со долна комора, Бел, Direct cooling, 228л, 155л фрижидерски дел, 73л замрзнувач, А+ енергетска класа, антибактериска заштита, 15 часа конзервација после пад на струја, Димензии: 157x55x54 цм..

Редовна Цена 17,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,499 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

TELEFUNKEN TFR 312B
Шифра: 70387

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TFR 312B, Фрижидер со долна комора, Црна боја, Direct cooling, дел за одржување 172л, замрзнувачки дел 57л, стаклени полици, А+ енергетска класа, Димензии 170x54x61 цм..

Редовна Цена 15,699 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,499 Ден.
Има залиха
-9%
Брз преглед

Gorenje R 6295 W
Шифра: 64980

Нарачки (0)

Gorenje R 6295 W, Фрижидер без внатрешна комора, Бела боја, Бруто капацитет: 285 Литри, Нето капацитет 284 Литри, 1 компресор, 5 стаклени полици, Голем сад за зеленчук и овошје, 1 мрежна полица, Енергетска класа А, Бучност: 41 dB(A), Димензии (В x Ш x Д): 1435 x 600 x 625mm(145cm)..

Редовна Цена 16,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,989 Ден.
Има залиха
-3%
Брз преглед

ST SLR-295WH Superior Technolo
Шифра: 71889

Нарачки (0)

ST SLR-295WH Superior Technology, Фрижидер за одржување, бела боја, Нето капацитет 335л, Транспарентни фиоки, Полици од темперно стакло, Механичка контрола на температурата, Внатрешно осветлување, Врата која може да се менува и лево и десно, А+ енергетска класа, Тип на гас R600, Бучност 41дб, гас R600, ВxШXД 170x60x60 цм..

Редовна Цена 15,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,999 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

INDESIT CAA 55 NX
Шифра: 66257

Нарачки (0)

INDESIT CAA 55 NX, Фрижидер со долна комора, INOX, Direct cooling, 260л, 155л фрижидерски дел, 105л замрзнувач, А+ енергетска класа, антибактериска заштита, полица за јајца, 13 часа конзервација после пад на струја, Димензии: 174x54.5x58 цм..

Редовна Цена 17,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
15,499 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

INDESIT NCAA 55 NX
Шифра: 64872

Нарачки (0)

INDESIT NCAA 55 NX, Фрижидер со долна комора, INOX, Direct cooling, 228л, 155л фрижидерски дел, 73л замрзнувач, А+ енергетска класа, антибактериска заштита, 15 часа конзервација после пад на струја, Димензии: 157x55x54 цм..

Редовна Цена 18,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
15,499 Ден.
Прикажани 1 - 50 од 165 пронајдени (4 Страници)