Машини за миење на садови

Преглед во грид:
Има залиха
-13%
Брз преглед

ST DWF60WM3
Шифра: 71737

Нарачки (0)

ST DWF60WM3, Superior Technology, Самостоечка машина за миење садови, Бела боја, 60 цм, 12 комплети, 6 програми (Интензивна, Нормална, Еко, Брза, 90мин и програма за стакло), Половично полнење, електронска контрола, Тајмер, заклучување од деца, горна кошница која може да се сетира дополнително, горна и долна прскалка, А+ енергетска класа, Бучност..

Редовна Цена 12,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,299 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

ST DWF45WM2
Шифра: 71994

Нарачки (0)

ST DWF45WM2, Superior Technology, Самостоечка машина за миење садови, Бела боја, 45 цм, 9 комплети, 5 програми (Автоматска 45-65, Нормална 55, Еко 50, Брза 40, и програма за стакло 40), 4 температури, Половично полнење, електронска контрола, Тајмер, заклучување од деца, горна кошница која може да се сетира дополнително, горна и долна прскалка, А+ ..

Редовна Цена 12,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,499 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

TELEFUNKEN TDW C14
Шифра: 68734

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TDW C14, Машина за миење садови, бела боја, самостоечка, 60цм, 12 комплети, 5 програми, 4 температурни нивоа, Половично полнење, Индикатор за сол, Бучност 52дб, А+ енергетска класа, Заштита од протекување, Димензии 84,5x59,6x59,8 цм..

Редовна Цена 13,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,499 Ден.
Има залиха
-8%
Брз преглед

TELEFUNKEN TDW C13
Шифра: 69263

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TDW C13, Самостоечка машина за миење садови, 45цм, бела боја, 10 комплети, 4 програми, темно сива кошница, метален филтер, инка за сол, Бучност 57дб, А+ енергетска класа..

Редовна Цена 12,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
11,999 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

ST DWF60WM2
Шифра: 70048

Нарачки (0)

ST DWF60WM2, Superior Technology, Самостоечка машина за миење садови, Бела боја, 60 цм, 12 комплети, 4 програми, Половично полнење, електронска контрола, горна кошница која може да се сетира дополнително, горна и долна прскалка, 3080л годишна потрошувачка на вода, А++ енергетска класа, Бучност: 49dB(A), 1800W скриен греач, самочистечки филтер, ant..

Редовна Цена 13,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,499 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

TELEFUNKEN TDW C13S
Шифра: 70461

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TDW C13S, Самостоечка машина за миење садови, 45цм, сребрена боја, 10 комплети, 4 програми, темно сива кошница, метален филтер, инка за сол, Бучност 57дб, А+ енергетска класа..

Редовна Цена 13,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,499 Ден.
-7%
Брз преглед

SHARP QW-C12F492W
Шифра: 70390

Нарачки (0)

SHARP QW-C12F492W, Машина за миење садови, бела боја, ЛЦД Дисплеј, 60цм, 12 комплети, 3 програми, Тајмер, Половично полнење, Целосно адаптибилни кошници и полици кои лесно се преправаат според желба, Специјален Microbial филтер за отстранување на 99.9% од бактериите, Индикатор за сол, Бучност 49дб, Заштита од протекување, Потрошувачка на вода 12л, ..

Редовна Цена 13,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

ST DWF45SM2
Шифра: 71995

Нарачки (0)

ST DWF45SM2, Superior Technology, Самостоечка машина за миење садови, Сребрена боја, 45 цм, 9 комплети, 5 програми (Автоматска 45-65, Нормална 55, Еко 50, Брза 40, и програма за стакло 40), 4 температури, Половично полнење, електронска контрола, Тајмер, заклучување од деца, горна кошница која може да се сетира дополнително, горна и долна прскалка,..

Редовна Цена 13,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

ST DWF60SM3
Шифра: 71738

Нарачки (0)

ST DWF60SM3, Superior Technology, Самостоечка машина за миење садови, Сребрена боја, 60 цм, 12 комплети, 6 програми (Интензивна, Нормална, Еко, Брза, 90мин и програма за стакло), Половично полнење, електронска контрола, Тајмер, заклучување од деца, горна кошница која може да се сетира дополнително, горна и долна прскалка, А+ енергетска класа, Буч..

Редовна Цена 13,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-7%
Брз преглед

TELEFUNKEN TDW C14S
Шифра: 70354

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TDW C14S, Машина за миење садови, сребрена боја, самостоечка, 60цм, 12 комплети, 5 програми, 4 температурни нивоа, Половично полнење, Индикатор за сол, Бучност 52дб, А+ енергетска класа, Заштита од протекување, Димензии 84,5x59,6x59,8 цм..

Редовна Цена 13,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
Има залиха
-13%
Брз преглед

TELEFUNKEN TDW T12
Шифра: 67657

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TDW T12, Машина за миење садови, Бела боја, ЛЦД Дисплеј, 60цм, 12 сета капацитет, 4 програми, Половично полнење, Бучност 57 дб, Метален филтер, А+ енергетска класа..

Редовна Цена 14,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
12,999 Ден.
-7%
Брз преглед

ST DWF60WDG
Шифра: 67633

Нарачки (0)

ST DWF60WDG, Superior Technology, Самостоечка машина за миење садови, Бела, Голем ЛЦД Дисплеј, 60 цм, 12 комплети, 6 програми, 4 температурни нивоа, Половично полнење, тајмер за одложено миење, ЛЦД Дисплеј со електронска контрола, индикатор за сол и сјај, горна и долна кошница кои може да се сетираат дополнително, Кошница за прибор, А++ енергетска ..

Редовна Цена 14,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,499 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

TELEFUNKEN TDW C14X
Шифра: 71718

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TDW C14X, Машина за миење садови, INOX, самостоечка, 60цм, 12 комплети, 5 програми, 4 температурни нивоа, Половично полнење, Индикатор за сол, Бучност 52дб, А+ енергетска класа, Заштита од протекување, Димензии 84,5x59,6x59,8 цм..

Редовна Цена 14,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,499 Ден.
Има залиха
-22%
Брз преглед

CANDY CED122
Шифра: 70340

Нарачки (0)

CANDY CED122, Самостоечка машина за миење садови, Бела боја, 60цм, Капацитет 12 комплети, 6 програми за миење, Температури на миење од 45 до 70 степени, тајмер, XL горна кошница, Прилагодливи горна кошница и долна кошница, Бучност 52дб, Потрошувачка на вода од само 12.5л,светлосен индикатор за недостаток на сол, А+ енергетска класа, Димензии 85x60x..

Редовна Цена 17,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,995 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

INDESIT DSR 15B1 EU
Шифра: 68239

Нарачки (0)

INDESIT DSR 15B1 EU, Машина за миење садови, Бела, 45цм, 10 комплети, 5 програми, можност за приклучување топла вода, инокс внатрешност, 51децибели, индикатор за сол и сјај, заштита од протекување, А+ енергетска класа, Димензии 85x60x45 цм..

Редовна Цена 16,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,999 Ден.
-13%
Брз преглед

TELEFUNKEN TDW T12S
Шифра: 70388

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TDW T12S, Машина за миење садови, Сребрена боја, ЛЦД Дисплеј, 60цм, 12 сета капацитет, 4 програми, Половично полнење, Бучност 57 дб, Метален филтер, А+ енергетска класа..

Редовна Цена 15,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
13,999 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

INDESIT DFG 15B10 EU
Шифра: 66841

Нарачки (0)

INDESIT DFG 15B10 EU, Машина за миење садови, ЏОРЏЕТО ЏУЏАРО ДИЗАЈН, Бела, 60цм, 13 комплети, 5 програми, 49 децибели, индикатор за сол, тајмер, Aquastop, А+ енергетска класа, 85x60x60..

Редовна Цена 16,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,499 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

TELEFUNKEN TDW T12X
Шифра: 71717

Нарачки (0)

TELEFUNKEN TDW T12X, Машина за миење садови, INOX, ЛЦД Дисплеј, 60цм, 12 сета капацитет, 4 програми, Половично полнење, Бучност 57 дб, Метален филтер, А+ енергетска класа..

Редовна Цена 16,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,499 Ден.
Има залиха
-21%
Брз преглед

HOTPOINT ARISTON LFB 5B019 EU
Шифра: 67109

Нарачки (0)

HOTPOINT ARISTON LFB 5B019 EU, Машина за миење садови, Бела боја, 60цм, 13 комплети, 5 програми, overflow, A+ енергетска класа, AQUASTOP, Бучност: 49dB, Потрошувачка на вода: 11 литри, индикатор за недостаток на сол, 85x60x60..

Редовна Цена 18,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,999 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

INDESIT DFG 26B1
Шифра: 69299

Нарачки (0)

INDESIT DFG 26B1, Машина за миење садови, Бела боја, 60цм, 13 комплети, 6 програми, Тајмер до 9 часа, Половично полнење, Индикатор за сол и сјај, А+ енергетска класа, Заштита од протекување, Бучност 49 дб, Димензии 60x60x85 цм..

Редовна Цена 17,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,999 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

INDESIT DSR 15B1 S EU
Шифра: 67900

Нарачки (0)

INDESIT DSR 15B1 S EU, Машина за миење садови, Сребрена, 45цм, 10 комплети, 5 програми, можност за приклучување топла вода, инокс внатрешност, 51децибели, индикатор за сол и сјај, заштита од протекување, А+ енергетска класа, Димензии 85x60x45 цм..

Редовна Цена 17,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
14,999 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

WHIRLPOOL WFE 2B19
Шифра: 69986

Нарачки (0)

WHIRLPOOL WFE 2B19, Самостоечка Машина за миење садови, бела, 60цм, 13 комплети, 5 програми, 3 температури, 10 години гаранција против корозија, тајмер, Половично полнење, самочистечки филтер, телескопски систем на извлекување на корпата, Flexi space, Бучност 49дб, A+ енергетска класа, Димензии 85x59.7x59 цм..

Редовна Цена 17,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
15,499 Ден.
-11%
Брз преглед

HOTPOINT ARISTON LSFB 7B019 EU
Шифра: 68712

Нарачки (0)

HOTPOINT ARISTON LSFB 7B019 EU, Машина за миење садови,бела боја, 45цм, 10 комплети, 7 програми, Тајмер, потрошувачка на вода 10л, индикатори за недостаток на сол и течност, Aquastop - доживотна заштита од протекување вода, Бучност 49дб, A+ енергетска класа, Димензии 85x45x60..

Редовна Цена 17,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
15,999 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

INDESIT DFG 26B1 NX
Шифра: 69300

Нарачки (0)

INDESIT DFG 26B1 NX, Машина за миење садови, INOX, 60цм, 13 комплети, 6 програми, Тајмер до 9 часа, Половично полнење, Индикатор за сол и сјај, А+ енергетска класа, Заштита од протекување, Бучност 49 дб, Димензии 60x60x85 цм..

Редовна Цена 18,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
15,999 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

INDESIT DSR 57B1 NX EU
Шифра: 69887

Нарачки (0)

INDESIT DSR 57B1 NX EU, Машина за миење садови, Инокс, ЛЦД Дисплеј, 10 комплети, 45цм, 7 програми, 2 температури, тајмер за одложено перење, Меко отворање, Природен систем на сушење, индикатор за сол и сјај, заштита од протекување вода, прилагодлива декалцификација, Бучност 49дб, А++ енергетска класа, 85x45x60цм..

Редовна Цена 17,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
15,999 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

WHIRLPOOL ADP 221 WH
Шифра: 69318

Нарачки (0)

WHIRLPOOL ADP 221 WH, Самостоечка Машина за миење садови, бела, 45цм, 10 комплети, 5 програми, тајмер, Половично полнење, самочистечки филтер, телескопски систем на извлекување на корпата, Бучност 51дб, А+ енергетска класа, Димензии 85x45x57 цм..

Редовна Цена 19,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
15,999 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

ZANUSSI ZDS105S
Шифра: 67387

Нарачки (0)

ZANUSSI ZDS105S, Машина за миење садови, Сребрена боја, 45цм, Капацитет 9 комплети, 5 програми, 3 температури, Заштита од протекување, Индикатори за сол и сјај, Бучност 53дб, А енергетска класа, Димензии 45x60x85 цм..

Редовна Цена 18,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
15,999 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

HOTPOINT ARISTON HFC 2B19
Шифра: 71785

Нарачки (0)

HOTPOINT ARISTON HFC 2B19, Самостоечка Машина за миење садови, бела, 60цм, 13 комплети, 5 програми, 3 температури, тајмер, Половично полнење, самочистечки филтер, телескопски систем на извлекување на корпата, Flexi space, Бучност 49дб, A+ енергетска класа, Димензии 85x59.7x59 цм..

Редовна Цена 19,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
16,999 Ден.
Има залиха
-15%
Брз преглед

INDESIT DFG 15B10 S EU
Шифра: 68766

Нарачки (0)

INDESIT DFG 15B10 S EU, Машина за миење садови, ЏОРЏЕТО ЏУЏАРО ДИЗАЈН, Сребрена, 60цм, 13 комплети, 5 програми, 49 децибели, индикатор за сол, тајмер, Aquastop, А+ енергетска класа, 85x60x60..

Редовна Цена 19,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
16,999 Ден.
Има залиха
-11%
Брз преглед

INDESIT DFG 26B10 NX EU
Шифра: 67524

Нарачки (0)

INDESIT DFG 26B10 NX EU, Машина за миење садови, INOX, 60цм, 13 комплети, 6 програми, Тајмер до 9 часа, Индикатор за сол и сјај, А+ енергетска класа, Бучност 51 дб, Димензии 60x60x85 цм..

Редовна Цена 18,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
16,999 Ден.
-12%
Брз преглед

Gorenje GS 51110 XC
Шифра: 65509

Нарачки (0)

Gorenje GS 51110 XC, Самостоечка Машина за миење садови, Inox, 4 програми за миење: Економична програма; Брз програм, Плакнење и сушење, kапацитет: 8 комплета, температура на миење: 40, 45, 50 °C, Самочистечки филтер, Енергетска класа: AАА, Димензии (Ш x В x Д): 450 x 850 x 580 mm (45cm)..

Редовна Цена 19,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
17,590 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

Gorenje GS 52115W
Шифра: 69865

Нарачки (0)

Gorenje GS 52115W, Самостоечка Машина за миење садови, Боја Бела, 45 цм, 9 стандардни сетови, 6 програми: Нормалнa програмa, Интензивно миење, Брз интензивен програм, Економична програма, Накиснување, Нежно миење за осетливи садови 40 / 45 / 55 / 60 / 65°C, Температура на миење: 40, 45, 55, 60, 65 °C, Потрошувачка на вода: 9 l, Одложен старт 0-24 ч..

Редовна Цена 19,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
17,990 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

HOTPOINT ARISTON HFC 2B19X
Шифра: 71945

Нарачки (0)

HOTPOINT ARISTON HFC 2B19X, Самостоечка Машина за миење садови, Инокс, 60цм, 13 комплети, 5 програми, 3 температури, тајмер, Половично полнење, самочистечки филтер, телескопски систем на извлекување на корпата, Flexi space, Бучност 49дб, A+ енергетска класа, Димензии 85x59.7x59 цм..

Редовна Цена 20,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
17,999 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

HOTPOINT ARISTON HFC 3B19
Шифра: 71786

Нарачки (0)

HOTPOINT ARISTON HFC 3B19, Самостоечка Машина за миење садови, бела, 60цм, ЛЦД Дисплеј, 13 комплети, 5 програми, 4 температури, тајмер, Половично полнење, самочистечки филтер, телескопски систем на извлекување на корпата, Flexi space, Бучност 49дб, A+ енергетска класа, Димензии 85x59.7x59 цм..

Редовна Цена 20,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
17,999 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

HOTPOINT ARISTON LFB 5B019 X E
Шифра: 66182

Нарачки (0)

HOTPOINT ARISTON LFB 5B019 X EU, Машина за миење садови, INOX, 60цм, 13 комплети, 5 програми, overflow, A+ енергетска класа, AQUASTOP, Бучност: 49dB, Потрошувачка на вода: 11 литри, индикатор за недостаток на сол, 85x60x60..

Редовна Цена 19,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
17,999 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

Electrolux ESF4202LOW
Шифра: 71050

Нарачки (0)

Electrolux ESF4202LOW, Машина за миење на садови, Модел 2018, 45цм, Бела боја, Капацитет 9 комплета садови, Бучност: 49dB, А+ енергетска класа, 5 програми за миење, 3 температурни нивоа, тајмер за одложено миење, Fuzzy logic, DryTech drying, AQUA CONTROL, 9.5 литри потрошувачка на вода, Димензии 446 x 615 x 850 mm (60cm)..

Редовна Цена 20,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
18,399 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

WHIRLPOOL WFE 2B19 X
Шифра: 69987

Нарачки (0)

WHIRLPOOL WFE 2B19 X, Самостоечка Машина за миење садови, Инокс, 60цм, 13 комплети, 5 програми, 3 температури, 10 години гаранција против корозија, тајмер, Половично полнење, самочистечки филтер, телескопски систем на извлекување на корпата, Flexi space, Бучност 49дб, A+ енергетска класа, Димензии 85x59.7x59 цм..

Редовна Цена 21,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
18,399 Ден.
Има залиха
-12%
Брз преглед

Electrolux ESF4200LOW
Шифра: 69662

Нарачки (0)

Electrolux ESF4200LOW, Машина за миење на садови, 45цм, Бела боја, Капацитет 9 комплета садови, Бучност: 49dB, А+ енергетска класа, 5 програми за миење, 3 температурни нивоа, тајмер за одложено миење, Fuzzy logic, DryTech drying, AQUA CONTROL, 9.5 литри потрошувачка на вода, Димензии 446 x 615 x 850 mm (60cm)..

Редовна Цена 20,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
18,499 Ден.
Има залиха
-16%
Брз преглед

HOTPOINT ARISTON LFF 8M019 W E
Шифра: 69888

Нарачки (0)

HOTPOINT ARISTON LFF 8M019 W EU, Машина за миење садови, Бела, 60цм, 14 комплети, 8 програми, Голем ЛЦД Дисплеј, 11л потрошувачка на вода по циклус на перење, Тајмер, Zone 2 wash cart - дел кој овозможува 30% поефикасно миење за отпорни дамки, сетирање на тврдоста на водата, сетирање на горната кошница на принцип на лизгање, отстранлива кошница за ..

Редовна Цена 21,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
18,499 Ден.
Има залиха
-3%
Брз преглед

INDESIT DSR 57M19 A EU
Шифра: 71429

Нарачки (0)

INDESIT DSR 57M19 A EU, Машина за миење садови, бела боја, ЛЦД Дисплеј, 10 комплети, 45цм, 7 програми, Половично полнење, тајмер за одложено перење, нова технологија за меко отворање на вратата, прилагодлива горна корпа, индикатор за сол и сјај, заштита од протекување вода Aquastop, прилагодлива декалцификација, Бучност 49дб, А+ енергетска класа, ..

Редовна Цена 18,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
18,499 Ден.
Има залиха
-20%
Брз преглед

WHIRLPOOL ADP 321 IX
Шифра: 70329

Нарачки (0)

WHIRLPOOL ADP 321 IX, Самостоечка Машина за миење садови, Инокс, 45цм, ЛЦД Дисплеј, 10 комплети, 6 програми, 3 температури, тајмер, половично полнење, самочистечки филтер, телескопски систем на извлекување на корпата, Индикатори за сол и сјај, Потрошувача на вода по циклус 10л, Потрошувачка на вода по циклус 0.83 kWh, Бучност 49дб, А+ енергетска кл..

Редовна Цена 22,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
18,499 Ден.
-9%
Брз преглед

Gorenje GS 52115X
Шифра: 69864

Нарачки (0)

Gorenje GS 52115X, Самостоечка Машина за миење садови, Сива-INOX, 45 цм, 9 стандардни сетови, 6 програми: Нормалнa програмa, Интензивно миење, Брз интензивен програм, Економична програма, Накиснување, Нежно миење за осетливи садови 40 / 45 / 55 / 60 / 65°C, Температура на миење: 40, 45, 55, 60, 65 °C, Потрошувачка на вода: 9 l, Одложен старт 0-24 ч..

Редовна Цена 20,499 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
18,690 Ден.
Има залиха
-10%
Брз преглед

Gorenje GS 62115W
Шифра: 69867

Нарачки (0)

Gorenje GS 62115W, Самостоечка Машина за миење садови, Боја Бела, 60 цм, 12 стандардни сетови, 6 програми: Нормалнa програмa, Интензивно миење, Брз интензивен програм, Економична програма, Накиснување, Нежно миење за осетливи садови 40 / 45 / 55 / 60 / 65°C, Температура на миење: 40, 45, 55, 60, 65 °C, Потрошувачка на вода: 11 l, Одложен старт 0-24..

Редовна Цена 20,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
18,990 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

BOSCH SMS24AW02E Serie 2
Шифра: 70430

Нарачки (0)

BOSCH SMS24AW02E Serie 2, Машина за миење садови со 10 годишна гаранција против корозија во внатрешниот дел, Модел 2017, 60цм, Бела, ЛЦД Дисплеј, 12 комплети, 4 програми, 3 температури, Eco silence ИНВЕРТЕР МОТОР, Aqua Stop Заштита од прелевање вода со доживотна гаранција, Асистент за дозирање - овозможува совршено растворање на таблетите, Тајмер з..

Редовна Цена 22,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
18,999 Ден.
Има залиха
-14%
Брз преглед

Electrolux ESF5201LOW
Шифра: 67731

Нарачки (0)

Electrolux ESF5201LOW, Машина за миење на садови, Бела боја, Капацитет 13 комплета садови (2 полици за чинии, 4 полици за чаши), ЛЦД индикатор, Бучност: 49dB, А+ енергетска класа, 5 програми за миење, 4 температурни нивоа (50, 60, 65, 70 C), одложено миење, Fuzzy logic, DryTech drying, AQUA CONTROL, 14 литри потрошувачка на вода, Димензии 600 x 600..

Редовна Цена 21,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
18,999 Ден.
Има залиха
-5%
Брз преглед

INDESIT DFP 58T94 A EU
Шифра: 68711

Нарачки (0)

INDESIT DFP 58T94 A EU, Машина за миење садови со ИНВЕРТЕР мотор,Бела боја, Голем ЛЦД Дисплеј, 60цм, 14 комплети, дигитални команди, 8 програми, Extra cycle - за флеки кои тешко се вадат, Тајмер, Систем против прелевање вода, Декалцификација која може да се сетира, Лизгачка кошница за прибор, Горниот капак може да се извади, Бучност 44дб, А++ енерг..

Редовна Цена 19,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
18,999 Ден.
Брз преглед

INDESIT DSR 15B1 NX EU
Шифра: 69886

Нарачки (0)

INDESIT DSR 15B1 NX EU, Машина за миење садови, Инокс, 45цм, 10 комплети, 5 програми, можност за приклучување топла вода, инокс внатрешност, 51децибели, индикатор за сол и сјај, заштита од протекување, А+ енергетска класа, Димензии 85x60x45 цм..

Редовна Цена 18,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
18,999 Ден.
Има залиха
-17%
Брз преглед

WHIRLPOOL WFC 3C23 PF
Шифра: 71688

Нарачки (0)

WHIRLPOOL WFC 3C23 PF, Самостоечка Машина за миење садови, Бела, 6th Sense технологија, 60цм, 14 комплети, 8 програми, ЛЦД Дисплеј, 10 години гаранција против корозија, Power clean систем за чистење лонци, тајмер, Половично полнење, 3 кошници, Power clean систем за чистење лонци, самочистечки филтер, телескопски систем на извлекување на корпата, Fl..

Редовна Цена 22,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
18,999 Ден.
Има залиха
-18%
Брз преглед

Gorenje GS 63160W
Шифра: 70947

Нарачки (0)

Gorenje GS 63160W, Самостоечка Машина за миење садови, Бела Боја, 60 цм, MADE IN SLOVENIA, 13 стандардни сетови, 5 програми, Половично полнење, Температури на миење 35, 55, 60 и 70 степени, Тајмер, 2 прскалки, 4 нивоа на прскање, Адаптибилна горна корпа, Потрошувачка на вода: 11 l, Самочистечки филтер, Целосен Aqua Stop, Енергетска класа: A+, Бучно..

Редовна Цена 24,490 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
19,990 Ден.
Има залиха
-9%
Брз преглед

CANDY CDPM77735
Шифра: 69523

Нарачки (0)

CANDY CDPM77735, Самостоечка машина за миење садови, Бела боја, 60цм, Капацитет 16 комплети, 9 програми за миење + програма за чистење, Температури на миење од 45 до 75 степени, ЛЕД Дисплеј, тајмер, дигитално одбирање програми, XL горна кошница, XXL долна кошница, MAXI PLATE -миење чинии со дијаметар 34.5цм, Ултра тивка 45дб, ECO 10 потрошувачка на..

Редовна Цена 21,999 Ден.
КЛУБ ЦЕНА
19,999 Ден.
Прикажани 1 - 50 од 67 пронајдени (2 Страници)