Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
LCD Дисплеј
Боја
Должина
Капацитет
Тип
Широчина
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
BOSCH WTZ11310
BOSCH WTZ11310, Конекциски сет за поставување сушари од типот WTW86561GB / WTW86350GB / WTS86500GB / WTE84305GB / WTE84105GB / WTV74309GB / WTV74105GB / WT46W568GB / WT46W380GB / WT46E380GB / WT46E100GB / WT36V395GB / WT46W567GB / WT46S597GB / WT46E38..
1,399 Ден. Цена:1,399 Ден.
INDESIT IDC 75 B (EU)
INDESIT IDC 75 B (EU), Кондензациска сушара, Модел 2016, Бела, 7кг, Електронски програматор, Автоматски нивоа на сушење, Индикатор за празнење на садот за вода, 16 програми, ..
14,499 Ден. Цена:14,499 Ден.
CANDY GCC 581NB-S
CANDY GCC 581NB-S, Машина за сушење алишта, GrandO Comfort серија, XXL транспарентна врата, бела боја, Кондензациска, 8кг капацитет, Б енергетска класа, Тајмер, ЛЕД индикатори, с..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
CANDY GCC 590NB-S
CANDY GCC 590NB-S, Машина за сушење алишта, GrandO Comfort серија,бела боја, Кондензациска, 8кг капацитет, Б енергетска класа, Тајмер, ЛЕД индикатори, сензорски надзор на влаг..
15,499 Ден. Цена:15,499 Ден.
CANDY SLC D813B-S
CANDY SLC D813B-S, Машина за сушење алишта, XXL транспарентна врата, бела боја, Кондензациска, ЛЦД дисплеј, 8кг капацитет, Б енергетска класа, Тајмер, ЛЕД индикатори, сенз..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
CANDY GCC 781NBT-S
CANDY GCC 781NBT-S, Машина за сушење алишта, GrandO Comfort серија, XXL транспарентна врата, бела боја, ЛЦД Дисплеј, Кондензациска, 8кг капацитет, Б енергетска класа, Тајмер, ЛЕД ..
16,499 Ден. Цена:16,499 Ден.
INDESIT IDCL G5 B H (EU)
INDESIT IDCL G5 B H (EU), Кондензациска сушара, Модел 2016, Бела, 8кг, Електронски програматор, Автоматски нивоа на сушење, 3 нивоа на сушење, Индикатори за сушење, звучен си..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
CANDY GVC D1013B-S
CANDY GVC D1013B-S, Машина за сушење алишта, бела боја со Хромирана врата, Кондензациска, XXL транспарентна врата, 10кг капацитет, Б енергетска класа, Тајмер, ЛЦД Дисплеј, ..
18,999 Ден. Цена:18,999 Ден.
INDESIT IDCA G35 B ECO (EU)
INDESIT IDCA G35 B ECO (EU), Кондензациска сушара, Бела, 8кг, Електронски програматор, Автоматски нивоа на сушење, Eco Time, Регулација на брзина на вртежи, Индикатор за празне..
18,999 Ден. Цена:18,999 Ден.
INDESIT IDCE G45 B (EU)
INDESIT IDCE G45 B (EU), Кондензациска сушара, Бела, 8кг, Електронски програматор, LCD Дисплеј, Автоматски нивоа на сушење, 6 нивоа на сушење, Eco Time, Индикатор за празнење на ..
18,999 Ден. Цена:18,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON FTCF 87B 6PY1 EU
HOTPOINT ARISTON FTCF 87B 6PY1 EU, Kондензациска сушара, Нов , Бела, 8кг, ЛЦД Дисплеј, 7 автоматски нивоа на сушење, Тајмер, 16 програми меѓу кои: програма против алергии, бебе про..
19,999 Ден. Цена:19,999 Ден.
BOSCH WTA74200
BOSCH WTA74200, Serie 4, Машина за сушење на алишта , Бела боја, Вентилациска, 7кг, Голем ЛЦД Дисплеј, Електронско управување, Auto dry - нежно ги суши алиштата до посакуваното ..
20,999 Ден. Цена:20,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON FTCF 87B 6H (EU)
HOTPOINT ARISTON FTCF 87B 6H (EU), Kондензациска сушара, Нов Модел 2016, Бела со црна врата, 8кг, ЛЦД Дисплеј, 7 автоматски нивоа на сушење, Тајмер, 16 програми меѓу кои: програма пр..
20,999 Ден. Цена:20,999 Ден.
Gorenje D 624 BL
Gorenje D 624 BL, Кондезациска машина за сушење алишта, Бела боја, 6кг, Сензорско и временско сушење, SensoCare прилагоден начин на сушење, Систем против туткање, Број на с..
22,490 Ден. Цена:22,490 Ден.
Gorenje D 724 BL
Gorenje D 724 BL, Кондезациска машина за сушење алишта, Бела боја, 7кг, Електронски програматор, Senso Care, Sensor IQ, 15 програми, Функција за смалување на гужвање, Одложен поче..
22,490 Ден. Цена:22,490 Ден.
HOTPOINT ARISTON TDHP 871 RP (UK)
HOTPOINT ARISTON TDHP 871 RP (UK), Kондензациска сушара со ТОПЛОТНА ПУМПА, Нов Модел 2017, Бела со црна врата, 8кг, LCD Дисплеј, 7 сензорски автоматски нивоа на сушење - Set & Forget со ав..
23,999 Ден. Цена:23,999 Ден.
Gorenje D 744 BJ
Gorenje D 744 BJ, Кондезациска машина за сушење алишта, Бела боја, 7кг, ЛЕД дисплеј, LED осветлување на барабанот, Прикажување на преостанато време на сушење на ЛЦД, Елек..
24,490 Ден. Цена:24,490 Ден.
Gorenje D 74 SY2W
Gorenje D 74 SY2W, Simplicity 2 Кондезациска машина за сушење алишта, Бела боја, 7кг, Електричен, ЛЕД дисплеј, Сервисна дијагностика, Заклучување - заштита од деца (CDP), Одложе..
24,490 Ден. Цена:24,490 Ден.
Gorenje D 854 BJ
Gorenje D 854 BJ, Кондезациска машина за сушење алишта, Бела боја, 8кг, Електронски програматор, Сервисна дијагностика, ЛЕД дисплеј, Сензорско и временско сушење, Функ..
24,990 Ден. Цена:24,990 Ден.
CANDY GCH 981NA2T-S
CANDY GCH 981NA2T-S, Машина за сушење алишта со ТОПЛОТНА ПУМПА, GrandO Comfort серија, XXL транспарентна врата, бела боја, ЛЦД Дисплеј, Кондензациска, 8кг капацитет, A++ енергетск..
24,999 Ден. Цена:24,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON FTCD 97B 6H (EU)
HOTPOINT ARISTON FTCD 97B 6H (EU), Kондензациска сушара, Нов Модел 2016, Бела со црна врата, 9кг, Голем Дигитален LCD Дисплеј, 7 сензорски автоматски нивоа на сушење - Set & Forget со авто..
24,999 Ден. Цена:24,999 Ден.
WHIRLPOOL DDLX 70110
WHIRLPOOL DDLX 70110, Кондензациска машина за сушење алишта, 7кг капацитет, бела боја, Транспарентна врата, ЛЦД Дисплеј, 6th SENSE Infinite Care Dual Sensor ја адаптира темепратурата и ..
24,999 Ден. Цена:24,999 Ден.
WHIRLPOOL DDLX 80114
WHIRLPOOL DDLX 80114, Кондензациска машина за сушење алишта, 8кг капацитет, бела боја, Транспарентна врата, ЛЦД Дисплеј, 6th SENSE Infinite Care Dual Sensor ја адаптира темепратурата и ..
24,999 Ден. Цена:24,999 Ден.
Electrolux EDP2074GW3
Electrolux EDP2074GW3, Кондензациска машина за сушење на алишта, Бела боја, 7 кг зафатнина на барабанот, Голем ЛЦД Дисплеј, врата прилагодлива за секаков простор, сензор ..
25,499 Ден. Цена:25,499 Ден.
HOTPOINT ARISTON AQC9 BF7 T (EU)
HOTPOINT ARISTON AQC9 BF7 T (EU), Kондензациска сушара, AQUALTIS серија, Бело-Сребрена со црна врата, 9кг, LED Дисплеј, 3 автоматски нивоа на сушење, Тајмер, 16 програми меѓу кои: прогр..
25,999 Ден. Цена:25,999 Ден.
CANDY GVS D913A2-S
CANDY GVS D913A2-S, Машина за сушење алишта со ТОПЛОТНА ПУМПА, GrandO Vita серија, XXL транспарентна врата, бела боја со хромирана врата, ЛЦД Дисплеј, Кондензациска, 9кг капаци..
26,999 Ден. Цена:26,999 Ден.
CANDY GVH D913A2-S
CANDY GVH D913A2-S, Машина за сушење алишта со ТОПЛОТНА ПУМПА, GrandO Vita серија, XXL транспарентна врата, бела боја со голема ИНОКС врата, Голем ЛЦД Дисплеј, Кондензациска, 9..
26,999 Ден. Цена:26,999 Ден.
CANDY GVH D1013A2-S
CANDY GVH D1013A2-S, Машина за сушење алишта со ТОПЛОТНА ПУМПА, GrandO Vita серија, XXL транспарентна врата, бела боја со голема ИНОКС врата, Голем ЛЦД Дисплеј, Кондензациска, 1..
27,999 Ден. Цена:27,999 Ден.
CANDY SLH D813A2-S
CANDY SLH D813A2-S, Машина за сушење алишта со ТОПЛОТНА ПУМПА, XXL транспарентна врата, бела бојa, ЛЦД Дисплеј, Кондензациска, 8кг капацитет, A++ енергетска класа, Тајмер, Л..
27,999 Ден. Цена:27,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON AQC9 4F5 T/Z1 EU
HOTPOINT ARISTON AQC9 4F5 T/Z1 EU, Kондензациска сушара со Топлотна пумпа, AQUALTIS серија, Бело-Сребрена со црна врата, 9кг, Голем ЛЦД Дисплеј, 3 автоматски нивоа на сушење, Тајмер,..
27,999 Ден. Цена:27,999 Ден.
Gorenje D 864 BH
Gorenje D 864 BH, Кондезациска машина за сушење алишта, Бела боја, 8кг, Електронски програматор, Лед индикатор за преостанати програми, Функција за смалување на гужва..
28,490 Ден. Цена:28,490 Ден.
BOSCH WTC84102BY
BOSCH WTC84102BY, Serie 2 Classixx, Машина за сушење на алишта, Бела боја, Кондензациска, 7кг, Електронско управување, Duo tronic, Антивибрациски дизајн, Сушење со помош на сензор з..
29,999 Ден. Цена:29,999 Ден.
BOSCH WTH83000BY
BOSCH WTH83000BY, Serie 4, Машина за сушење на алишта со топлотна пумпа, ЛЦД Дисплеј, 7кг, Тајмер, пластична бела врата, Touch control копчиња, AutoDry технологија, ECARF сертификат за к..
32,999 Ден. Цена:32,999 Ден.
BOSCH WTB84200BY
BOSCH WTB84200BY, Serie 4 Maxx Avantixx, Машина за сушење на алишта, Бела боја, Голем ЛЦДДисплеј, Кондензациска, 7кг, Електронско управување, Auto dry - нежно ги суши алиштата до поса..
34,999 Ден. Цена:34,999 Ден.
WHIRLPOOL HSCX 70311
WHIRLPOOL HSCX 70311, Кондензациска машина за сушење алишта со ТОПЛОТНА ПУМПА и 10 години гаранција на ИНВЕРТЕР Мотор, 7кг капацитет, бела боја, Хромирана транспарентна ..
35,999 Ден. Цена:35,999 Ден.
BOSCH WTH85200BY
BOSCH WTH85200BY, Serie 4, Машина за сушење на алишта со топлотна пумпа, ЛЦД Дисплеј, 8кг, Тајмер, Транспарентна врата, Touch control копчиња, AutoDry технологија, Спорт програма, Sensit..
35,999 Ден. Цена:35,999 Ден.
WHIRLPOOL HSCX 80420
WHIRLPOOL HSCX 80420, Кондензациска машина за сушење алишта со ТОПЛОТНА ПУМА и 10 години гаранција на моторот, бела со Инокс лајсна на вратата, Голем ЛЦД Дисплеј, 8кг, 6th Sen..
37,999 Ден. Цена:37,999 Ден.
BOSCH WTH85201BY
BOSCH WTH85201BY, Serie 4, Машина за сушење на алишта со топлотна пумпа, ЛЦД Дисплеј, 7кг, Тајмер, Транспарентна врата, Touch control копчиња, AutoDry технологија, Спорт програма, Sensit..
37,999 Ден. Цена:37,999 Ден.
Gorenje D 7465 NR
Gorenje D 7465 NR, Кондензациска машина за сушење со топлотна пумпа, Црвена боја, Капацитет 7 кг, Енергетска класа: A++, Број на програми: 15, TwinAir - Двонасочно вбризгување ..
39,490 Ден. Цена:39,490 Ден.
Gorenje D 8666 N
Gorenje D 8666 N, Кондезациска машина за сушење алишта со топлотна пумпа, Енергетска класа: A+++, Бела боја, 8кг, TwinAir - Двонасочно вбризгување на воздух во барабанот, Тип ..
40,490 Ден. Цена:40,490 Ден.
WHIRLPOOL HSCX 90420
WHIRLPOOL HSCX 90420, Кондензациска машина за сушење алишта со ТОПЛОТНА ПУМА и 10 години гаранција на моторот, бела со Инокс лајсна на вратата, 9кг, 6th Sense технологија, Гол..
41,999 Ден. Цена:41,999 Ден.
PANASONIC NH-P8ER1WGN
PANASONIC NH-P8ER1WGN, Кондензациска Машина за сушење алишта со топлотна пумпа, Модел 2016, Бела боја, Инвертер мотор со 10 години гаранција, Специјален SAZANAMI барабан со кап..
49,999 Ден. Цена:49,999 Ден.
BOSCH WTW85460BY
BOSCH WTW85460BY, Serie 6 Аvantixx series, Машина за сушење на алишта со топлотна пумпа, Самочистечка, Бела боја, Кондензациска, 8кг, ЛЦД дисплеј со тајмер, Електронско управувањ..
54,999 Ден. Цена:54,999 Ден.
BOSCH WTW85560BY
BOSCH WTW85560BY, Serie 8 Logixx series, Машина за сушење на алишта со топлотна пумпа, Бела боја Стаклена врата со инокс рамка, Самочистечка, Кондензациска, 9кг, ЛЦД дисплеј со т..
56,999 Ден. Цена:56,999 Ден.
BOSCH WTW86361BY
BOSCH WTW86361BY, Serie 6, Машина за сушење на алишта со топлотна пумпа, Самочистечка, Бела боја со сребрена врата, Кондензациска, 7кг, ЛЦД дисплеј со тајмер, Електронско у..
61,999 Ден. Цена:61,999 Ден.
SAMSUNG DV80H8100HW/EE
SAMSUNG DV80H8100HW/EE, Машина за сушење на алишта, 8кг, А++ енергетска класа, Бела боја, Crystal Blue врата, Графички LED Дисплеј, светло во барабанот, индикатор за количество на в..
63,999 Ден. Цена:63,999 Ден.
BOSCH WTW86564BY
BOSCH WTW86564BY, Serie 8, Машина за сушење на алишта со топлотна пумпа, Самочистечка, Бела боја, Кондензациска, 7кг, ЛЦД дисплеј со тајмер, Електронско управување, Светло ..
63,999 Ден. Цена:63,999 Ден.
Платежни картички