Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
LCD Дисплеј
Број на вртежи
Капацитет
Тип
Широчина
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
Gorenje DP7C
Gorenje DP7C, Кондензациска машина за сушење алишта, ЛЦД Дисплеј, 7кг, Реверзибилно движење на барабанот, Тајмер, Систем против туткање, Сигнал за полн сад за конденз..
17,299 Ден. Цена:17,299 Ден.
INDESIT EWDE 71280 W EU
INDESIT EWDE 71280 W EU, Машина за перење и сушење, 7кг перење + 5кг сушење, 1200 вртежи во минута, ЛЦД Дисплеј, My Time - единствена машина со секојдневни програми под 90 минути - п..
22,999 Ден. Цена:22,999 Ден.
INDESIT EWDE 71280 W EU
INDESIT EWDE 71280 W EU, Машина за перење и сушење со ИНВЕРТЕР МОТОР, 7кг перење + 5кг сушење, 1200 вртежи во минута, ЛЦД Дисплеј, My Time - единствена машина со секојдневни прогр..
22,999 Ден. Цена:22,999 Ден.
Gorenje WD 94141
Gorenje WD 94141, Машина за перење и сушење алишта, Бела боја, Транспарентно Бела Врата, Луксузен ЛЕД дисплеј, 9кг, 1400 вртежи, Електронски програматор, Капацитет за пер..
38,990 Ден. Цена:38,990 Ден.
Gorenje WD 95140
Gorenje WD 95140, Машина за перење и сушење алишта, Бела боја, ЛЕД дисплеј, Inox Врата, 9кг, 1400 вртежи, Електронски програматор, ЛЕД дисплеј, ТУШ + ЏЕТ систем, Систем против ..
45,999 Ден. Цена:45,999 Ден.
SAMSUNG WD90J6A10AW/LE
SAMSUNG WD90J6A10AW/LE, Машина за перење и сушење алишта, 9кг пере и 6кг суши,Бела боја, Crystal Blue врата, 1400 вртежи/мин, Тивка при работа, DIGITAL INVERTER мотор со 10 години гаранција, ..
46,999 Ден. Цена:46,999 Ден.
Платежни картички