Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
LCD Дисплеј
Боја
Број на вртежи
Должина
Енергетска Класа
Капацитет
Тип
Широчина
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
NITEC М61 Универзално црево за перални за одвод на валкана вода
NITEC М61 Универзално црево за перални за одвод на валкана вода, должина 2 метри..
149 Ден. Цена:149 Ден.
NITEC М51 Универзално црево за довод за перални
NITEC М51 Универзално црево за довод за перални, должина 2 метри..
199 Ден. Цена:199 Ден.
ST WM 6080MWS2 Superior Technology
ST WM 6080MWS2 Superior Technology, SLIM Машина за перење алишта, Бела боја, 6кг, 800 вртежи, XL Многу голем барабан, Енергетска класа А+, 22 програми + програма за самочистење, Tемпера..
10,999 Ден. Цена:10,999 Ден.
INDESIT EWSD 60851 C ECO EU Машина за перење алиштa СЛИМ Модел 2016
INDESIT EWSD 60851 W EU Машина за перење алиштa СЛИМ , ЛЦД Дисплеј, Бела, 6кг, 800 вртежи, слим 40цм, My Time - единствена машина со 6 секојдневни програми под 59 минути, 16 програми, ..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
ST WM-7100SL Superior Technology
ST WM-7100SL Superior Technology, Машина за перење алишта, Бела боја, ЛЦД Дисплеј, 7кг, 1000 вртежи, XL голем барабан, Тајмер, Заштита од деца, Енергетска класа А+, 14 програми, Интел..
13,999 Ден. Цена:13,999 Ден.
INDESIT BWSA 61053
INDESIT BWSA 61053, INNEX Series, Модел 2017, Ултра тенка Машина за перење алишта, Бела, 6кг, 1000 вртежи, Голем LCD дисплеј, Push &Wash копче со кое автоматски се отстрануваат над 20 дамки..
14,499 Ден. Цена:14,499 Ден.
INDESIT EWE 71252 W EU
INDESIT EWE 71252 W EU, Машина за перење алишта, Бела, 7кг, 1200 вртежи, My Time - единствена машина со 6 секојдневни програми под 59 минути, ЛЦД Дисплеј, Eco time, 16 програми, тајмер з..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
WHIRLPOOL AWO/C 60100
WHIRLPOOL AWO/C 60100, Машина за перење алишта, бела, ЛЦД Дисплеј, 6кг, 1000 вртежи, 5 години гаранција на моторот, 6th Sense Colours технологија за зачувување на боите на облеката, т..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
INDESIT XWSE 61052 WWG EU
INDESIT XWSE 61052 WWG EU, INNEX Series, Ултра тенка Машина за перење алишта, Бела, 6кг, 1000 вртежи, Голем LCD дисплеј, Push &Wash копче со кое автоматски се отстрануваат над 20 дамки од ал..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
SHARP ES-FA7103W3
SHARP ES-FA7103W3, Машина за перење алишта, бела боја, ЛЦД Дисплеј, 7кг, 1000 вртежи, Тајмер, Копче за одбирање температура, 18 програми, Анти алергиска програма, Бучавост 58..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
INDESIT IWC 71051 C ECO
INDESIT IWC 71051 C ECO, Машина за перење алишта, Бела, 7кг, 1000 вртежи, 3 потенциометри на контролната табла, Eco time, А+ енергетска класа, 16 програми, тајмер за одложено перење..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
INDESIT XWC 71051 W EU
INDESIT XWC 71051 W EU, INNEX Series, Машина за перење алишта, Бела, 7кг, 1000 вртежи, Push &Wash копче со кое автоматски се отстрануваат над 20 дамки од алишта на само 30 степени, Регулац..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
TELEFUNKEN TWM 10791
TELEFUNKEN TWM 10791, Машина за перење алишта ПРЕМИУМ, бела боја, Голем ЛЦД Дисплеј, 7кг, 1000 вртежи, Тајмер, Копче за одбирање број на вртежи, Копче за одбирање температур..
14,999 Ден. Цена:14,999 Ден.
TELEFUNKEN TWM 1049
TELEFUNKEN TWM 1049, Машина за перење алишта, бела боја, ЛЦД Дисплеј, 7кг, 1000 вртежи, Тајмер, Копче за одбирање број на вртежи, Копче за одбирање температура, 15 програми, Б..
15,499 Ден. Цена:15,499 Ден.
HOTPOINT ARISTON RSSG 603 B EU
HOTPOINT ARISTON RSSG 603 B EU, NATIS Нов Слим Ултра тенка Машина за перење алишта, Бела - црна боја околу барабанот, ИНВЕРТЕР МОТОР, 6кг, 1000 вртежи, голем ЛЦД Дисплеј, одложен ст..
15,499 Ден. Цена:15,499 Ден.
INDESIT XWA 71252 W EU
INDESIT XWA 71252 W EU, INNEX Series, Машина за перење алишта, Бела, 7кг, 1200 вртежи, LCD дисплеј, Push &Wash копче со кое автоматски се отстрануваат над 20 дамки од алишта на само 30 степе..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
WHIRLPOOL AWO/C 6304
WHIRLPOOL AWO/C 6304, Машина за перење алишта, бела, ЛЦД Дисплеј, 6кг, 1200 вртежи, 5 години гаранција на моторот, 6th Sense Infinite care технологија за зачувување на боите на облекат..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
ZANUSSI ZWG7100K
ZANUSSI ZWG7100K, Машина за перење на алишта, Бела боја, Бела врата, 1.000 вртежи/мин, 6 кг зафатнина на барабанот, ЛЦД Дисплеj, Бучност: 58dB/79dB, А-10% енергетска класа, Електро..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
Gorenje W 6101/S
Gorenje W 6101/S, Senso Care SLIM Машина за перење алишта, Бела боја, 1-6 kg, 1000 вртежи, Електронски програматор, 18 програми, Регулирање на температурата, Регулација на вртежи, З..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
INDESIT BWA 71052X W EU
INDESIT BWA 71052X W EU, INNEX Series, Машина за перење алишта, Бела, 7кг, 100 вртежи, LCD дисплеј, Push &Wash копче со кое автоматски се отстрануваат над 20 дамки од алишта на само 30 степе..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
CANDY GC4 1071D1-S
CANDY GC4 1071D1-S, Машина за перење алишта, Grand Ocomfort MADE IN ITALY, Ултра слим 40цм, 7кг, 1000 вртежи, ЛЦД Дисплеј, 16 програми, тајмер, А+ енергетска класа, 9000л годишна потрошувачка..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
PANASONIC NA-126GB1WGN
PANASONIC NA-126GB1WGN, SLIM Машина за перење алишта, Модел 2017, ЛЦД Дисплеј, Бела боја, 6кг, 1200 вртежи во минута, голем XXL барабан и врата со двојно стакло, Програма за ладно пе..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
INDESIT ITW A 5852 W (EU)
INDESIT ITW A 5852 W (EU), Машина за перење со горно полнење, INNEX series,Бела, 5кг, 800 вртежи, 18 програми, Тајмер за одложено перење, Заштита од прелевање вода, Бучност 72дб, А++ ен..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
INDESIT IWC 81051 C ECO
INDESIT IWC 81051 C ECO, Машина за перење алишта, Бела, 8кг, 1000 вртежи, 3 потенциометри на контролната табла, Eco time, А+ енергетска класа, 16 програми, тајмер за одложено перење..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
HOTPOINТ ARISTON WMSG 601
HOTPOINТ ARISTON WMSG 601, Слим Ултра тенка Машина за перење алишта, Бела, 6кг, 1000 вртежи, Голем ЛЦД дисплеј, Регулација на број на вртежи, 16 програми, Специјални програми: Ec..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
INDESIT EWE 81283 W EU
INDESIT EWE 81283 W EU, Машина за перење алишта, Бела, 8кг, 1200 вртежи, My Time - единствена машина со 6 секојдневни програми под 59 минути, ИНВЕРТЕР мотор, ЛЦД Дисплеј, Eco time, 16 пр..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
CANDY CS4 1072D3/2-S
CANDY CS4 1072D3/2-S, Машина за перење алишта СЛИМ 40цм, SMART функции со безжично поврзување со мобилен телефон и таблет преку NFC конекција, Smart серија, 7кг, 1000 вртежи, ЛЦД Ди..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
INDESIT EWE 81283 W EU
INDESIT EWE 81283 W EU, Машина за перење алишта, Бела, 8кг, 1200 вртежи, My Time - единствена машина со 6 секојдневни програми под 59 минути, ИНВЕРТЕР мотор, ЛЦД Дисплеј, Eco time, 16 пр..
15,999 Ден. Цена:15,999 Ден.
INDESIT ITW A 51052 W (EU)
INDESIT ITW A 51052 W (EU), Машина за перење со горно полнење, INNEX series,Бела, 5кг, 800 вртежи, 18 програми, Тајмер за одложено перење, Заштита од прелевање вода, Бучност 72дб, А++ ен..
16,499 Ден. Цена:16,499 Ден.
INDESIT XWE 71252 W EU
INDESIT XWE 71252 W EU, INNEX Series, Машина за перење алишта, Бела, 7кг, 1200 вртежи, Голем LCD дисплеј, Push &Wash копче со кое автоматски се отстрануваат над 20 дамки од алишта на само 30..
16,499 Ден. Цена:16,499 Ден.
ST WM-8120MLB Superior Technology
ST WM-8120MLB Superior Technology, Машина за перење алишта , Бела боја, ЛЦД Дисплеј, 8кг, 1200 вртежи, XL Голема врата и Многу голем барабан, Енергетска класа А+++-30%, 16 програми, бебе..
16,499 Ден. Цена:16,499 Ден.
WHIRLPOOL AWOC 70120
WHIRLPOOL AWOC 70120, Машина за перење алишта, бела, ЛЦД Дисплеј, 7кг, 1200 вртежи, 5 години гаранција на моторот, 6th Sense Colours технологија за зачувување на боите на облеката, т..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
INDESIT XWA 71451 WWB EU
INDESIT XWA 71451 WWB EU, INNEX Series, Машина за перење алишта, Бела, 7кг, 1400 вртежи, LCD дисплеј, Push &Wash копче со кое автоматски се отстрануваат над 20 дамки од алишта на само 30 сте..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
PANASONIC NA-107GC1WGN
PANASONIC NA-107GC1WGN, SLIM Машина за перење алишта, Модел 2017, ЛЦД Дисплеј, Бела боја, 7кг, 1000 вртежи во минута, голем XXL барабан и врата со двојно стакло, Програма за ладно пе..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
WHIRLPOOL AWE 55208
WHIRLPOOL AWE 55208, Машина за перење со горно полнење, бела боја, 5.5кг, 800 вртежи, 5 години гаранција на моторот, тајмер, А+ енергетска класа, Димензии 90x40x60 цм..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
INDESIT BWA 71252 W EU
INDESIT BWA 71252 W EU, INNEX Series, Машина за перење алишта, Бела, 7кг, 1200 вртежи, LCD дисплеј, Push &Wash копче со кое автоматски се отстрануваат над 20 дамки од алишта на само 30 степе..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
INDESIT ITW A 61052 W (EU)
INDESIT ITW A 61052 W (EU), Машина за перење со горно полнење, INNEX series,Бела, 6кг, 800 вртежи, 18 програми, Тајмер за одложено перење, Заштита од прелевање вода, Бучност 72дб, А++ ен..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
Gorenje W 62Y2/S
Gorenje W 62Y2/S, Senso Care SLIM Машина за перење алишта, Бела боја, 6.5кг, 800 вртежи, Електронски програматор, 18 програми, Регулирање на температурата, Регулација на вртежи, З..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
CANDY CS4 1061D3
CANDY CS4 1061D3, Машина за перење алишта СЛИМ 40цм, SMART функции со безжично поврзување со мобилен телефон и таблет преку NFC конекција, Smart серија, 6кг, 1000 вртежи, ЛЕД Дисп..
16,999 Ден. Цена:16,999 Ден.
Gorenje W 72X2
Gorenje W 72X2, Машина за перење алишта, Бела боја, 7кг, 600 вртежи, Електронски програматор, 18 програми,Одложен почеток на перење (24 часа), Еко програм 30c, Туш систем, Заш..
17,499 Ден. Цена:17,499 Ден.
INDESIT XWA 81283X W EU
INDESIT XWA 81283X W EU, INNEX Series, Машина за перење алишта со ИНВЕРТЕР МОТОР, Бела, 8кг, 1200 вртежи, LCD дисплеј, Push &Wash копче со кое автоматски се отстрануваат над 20 дамки од али..
17,499 Ден. Цена:17,499 Ден.
Gorenje W6503/S
Gorenje W 6503/S, Машина за перење алишта, Бела боја, 6кг, 1000 вртежи, Електронски програматор, 23 програми,Одложен почеток на перење (24 часа), Еко програм 30c, Туш систем, З..
17,799 Ден. Цена:17,799 Ден.
WHIRLPOOL FWL 71052 W EU
WHIRLPOOL FWL 71052 W EU, Машина за перење алишта, 2017 модел, бела, Голем ЛЦД Дисплеј, 7кг, 1000 вртежи, Fresh care технологија - ги одржува алиштата свежи цело време додека се во ба..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
CANDY CS4 1382D3/2-S
CANDY CS4 1382D3/2-S, Машина за перење алишта СЛИМ 44цм, SMART функции со безжично поврзување со мобилен телефон и таблет преку NFC конекција, Smart серија, 8кг, 1300 вртежи, ЛЦД Ди..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
INDESIT ITW D 61052 W (EU)
INDESIT ITW D 61052 W (EU), Машина за перење со горно полнење, INNEX series, Бела, ЛЦД Дисплеј, 6кг, 1000 вртежи, 18 програми, Тајмер за одложено перење, Автоматско прилагодување на в..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
CANDY GV4 137TWHC3/2-S INVERTER
CANDY GV4 137TWHC3/2-S INVERTER, Машина за перење алишта СЛИМ 40цм, Инокс врата, 7кг, 1300 вртежи, ИНВЕРТЕР МОТОР, Mix power system + технологија на директно вбризгување детерген и чиста ..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON WMD 722B
HOTPOINT ARISTON WMD 722B, Машина за перење алишта, Бела - црна боја околу барабанот, 7кг, 1200 вртежи, А++, Super silent, High definition washing, одложен старт до 24 часа, Програми против алерги..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
WHIRLPOOL AWE 55610
WHIRLPOOL AWE 55610, Машина за перење со горно полнење, бела боја, 5.5кг, 1000 вртежи, 5 години гаранција на моторот, тајмер, А++ енергетска класа, Димензии 90x40x60 цм..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
HOTPOINT ARISTON WMF 701 EU
HOTPOINT ARISTON WMF 701 EU, Машина за перење алишта, Бела, 7кг, 1000 вртежи, голем ЛЦД дисплеј, А++, Super silent, High definition washing, одложен старт до 24 часа, Програми против алергија, прот..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
CANDY CS1282D3-S
CANDY CS1282D3-S, Машина за перење алишта, SMART функции со безжично поврзување со мобилен телефон и таблет преку NFC конекција, Smart серија, 8кг, 1200 вртежи, ЛЦД Дисплеј, 40 пр..
17,999 Ден. Цена:17,999 Ден.
Платежни картички