Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд
Подгрупа

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
SAMSUNG EV-NX30 Smart camera Black
SAMSUNG EV-NX30 Smart camera Black, 20 Mpixels APS-C CMOS sensor, usable Samsung NX lens, 28mm, Hybrid autofocus, WiFi, NFC, Viewfinder Tiltable EVF w / Eye Contact Sensor, ISO 25600, 3D photo, Shoot in burst mode at up to 30 frames per second, Shutter speed 1/8000sec, Full HD movie record..
49,999 Ден. Цена:49,999 Ден.
Платежни картички