Дознајте први за сите новости!

Филтри

Напреден Филтер
Бренд

Прикажи: Листа /
Покажи:
Сортирај:
Olympia PMR 1120 walkie talkie
Olympia PMR 1120 walkie talkie, Range up to 5km, Integrated light torch, Euro 0.5W PMR standard, Frequency 446MHz, 8 channels, LCD display with backlight, up to 8 hours, AAA batteries..
1,699 Ден. Цена:1,699 Ден.
Платежни картички