Кабли/конектори/адаптери

16.01.3031-25 HDD Mounting Ada

16.01.3031-25 HDD Mounting Ada

16.01.3031-25 HDD Mounting Adapter, Type 3.5 to 2.5..

Шифра: 43419

0 Ден.

11.99.4341-50 VALUE 3.5mm (M)

11.99.4341-50 VALUE 3.5mm (M)

11.99.4341-50 VALUE 3.5mm (M) - Cinch (2x M) Cable, 1.5m..

Шифра: 39308

Редовна Цена 59 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

59 Ден.

11.99.8751-50 VALUE USB 2.0 Ca

11.99.8751-50 VALUE USB 2.0 Ca

11.99.8751-50 VALUE USB 2.0 Cable, A - Micro B, M/M, 0.15 m..

Шифра: 46686

Редовна Цена 59 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

59 Ден.

-14%
12.03.6510-15 Modem Adapter

12.03.6510-15 Modem Adapter

12.03.6510-15 Modem Adapter , DB9 M-DB25 F..

Шифра: 39083

Редовна Цена 69 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

59 Ден.

S3102-250 USB 2.0 Cable

S3102-250 USB 2.0 Cable

S3102-250 USB 2.0 Cable,Type A M - B M, white,1.8m..

Шифра: 46683

Редовна Цена 65 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

65 Ден.

Ucom UC-020 USB Cable MINI 4P

Ucom UC-020 USB Cable MINI 4P

Ucom UC-020 USB Cable MINI 4P 1.8M..

Шифра: 39213

Редовна Цена 69 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

69 Ден.

11.99.4441-100 VALUE Adapt. 3.

11.99.4441-100 VALUE Adapt. 3.

11.99.4441-100 VALUE Adapt. 3.5mm(1x3.5mm M-2xRCA F)..

Шифра: 39200

Редовна Цена 79 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

79 Ден.

DY-56 US to EU plug adapter co

DY-56 US to EU plug adapter co

DY-56 US to EU plug adapter color: black..

Шифра: 42406

Редовна Цена 79 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

79 Ден.

Ucom UC-0017 USB Cable-1394 4P

Ucom UC-0017 USB Cable-1394 4P

Ucom UC-0017 USB Cable-1394 4P 1.8M..

Шифра: 39215

Редовна Цена 79 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

79 Ден.

11.03.1055-50 ROLINE SATA Powe

11.03.1055-50 ROLINE SATA Powe

11.03.1055-50 ROLINE SATA Power - Adapter Cable..

Шифра: 39208

Редовна Цена 80 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

80 Ден.

11.03.1530-100 IDE 3

11.03.1530-100 IDE 3

11.03.1530-100 IDE 3,5 HDD flat cable, 3XIDC 40F, 78cm..

Шифра: 39005

Редовна Цена 80 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

80 Ден.

S3103-100 USB 2.0 Cable

S3103-100 USB 2.0 Cable

S3103-100 USB 2.0 Cable, A-B, M/M, white, 3.0m..

Шифра: 46684

Редовна Цена 80 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

80 Ден.

SATA HDD Data Cable

SATA HDD Data Cable

SATA HDD Data Cable..

Шифра: 39218

Редовна Цена 80 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

80 Ден.

SATA Power Adapter Cable

SATA Power Adapter Cable

SATA Power Adapter Cable..

Шифра: 39216

Редовна Цена 80 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

80 Ден.

11.99.8819-100 VALUE Printer C

11.99.8819-100 VALUE Printer C

11.99.8819-100 VALUE Printer Cable USB2.0 Cable, A-B, M/M, 1.8m..

Шифра: 43056

Редовна Цена 89 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

89 Ден.

11.99.8919-100 VALUE USB 2.0 C

11.99.8919-100 VALUE USB 2.0 C

11.99.8919-100 VALUE USB 2.0 Cable, Type A-A, 1.8m..

Шифра: 45930

Редовна Цена 89 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

89 Ден.

11.99.8946-50 VALUE USB 2.0 Ca

11.99.8946-50 VALUE USB 2.0 Ca

11.99.8946-50 VALUE USB 2.0 Cable, Type A M/F, 0.8m..

Шифра: 40756

Редовна Цена 89 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

89 Ден.

11.99.8949-100 VALUE USB 2.0 C

11.99.8949-100 VALUE USB 2.0 C

11.99.8949-100 VALUE USB 2.0 Cable, Type A M/F, 1.8m..

Шифра: 39644

Редовна Цена 89 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

89 Ден.

X5TECH Universal/Notebook/TV P

X5TECH Universal/Notebook/TV P

X5TECH Universal/Notebook/TV Power Cable, 2 pins, black, 1.2m, EU plug..

Шифра: 40505

Редовна Цена 89 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

89 Ден.

11.03.1543-50 UDMA/ATA133 flat

11.03.1543-50 UDMA/ATA133 flat

11.03.1543-50 UDMA/ATA133 flat cable, 3x IDC 40F, 48cm..

Шифра: 39045

Редовна Цена 99 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

99 Ден.

11.99.4345-30 VALUE 3.5mm (M)

11.99.4345-30 VALUE 3.5mm (M)

11.99.4345-30 VALUE 3.5mm (M) - Cinch (2x M) Cable, 5m..

Шифра: 39057

Редовна Цена 99 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

99 Ден.

11.99.8311-100 VALUE USB Cable

11.99.8311-100 VALUE USB Cable

11.99.8311-100 VALUE USB Cable A-MicroB, F/M, OTG Cable, 0.15m..

Шифра: 44837

Редовна Цена 99 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

99 Ден.

Hama 11900 Antenna Cable

Hama 11900 Antenna Cable

Hama 11900 Antenna Cable, coax plug - coax socket, 1.5 m, 75 dB, white..

Шифра: 14648

Редовна Цена 99 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

99 Ден.

Hama 29099 USB 2.0 Printer Cab

Hama 29099 USB 2.0 Printer Cab

Hama 29099 USB 2.0 Printer Cable A-B, grey, 1.80 m..

Шифра: 14565

Редовна Цена 99 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

99 Ден.

USB Printer Cable

USB Printer Cable

USB Printer Cable, USB 2.0, Type A to B, pvc, copper, 4+30#, Length 1.5 Meters..

Шифра: 46211

99 Ден.

Прикажани 1 - 25 од 282 пронајдени (12 Страници)