Преносни кутии

11.03.1225-50 ROLINE S-ATA Dat

11.03.1225-50 ROLINE S-ATA Dat

11.03.1225-50 ROLINE S-ATA Data+Power Adapter,int.-ext..

Шифра: 10154

Редовна Цена 260 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

260 Ден.

16.99.4204-10 VALUE External T

16.99.4204-10 VALUE External T

16.99.4204-10 VALUE External Type 2.5 SATA HDD/SSD Pocket Enclosure with USB 2.0..

Шифра: 46693

Редовна Цена 549 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

549 Ден.

12.99.1060-50 VALUE USB-eS-ATA

12.99.1060-50 VALUE USB-eS-ATA

12.99.1060-50 VALUE USB-eS-ATA Converter..

Шифра: 10153

Редовна Цена 559 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

559 Ден.

16.01.4220-10 External 3.5

16.01.4220-10 External 3.5" HD

16.01.4220-10 External 3.5" HDD Box, IEEE 1394a..

Шифра: 10079

Редовна Цена 599 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

599 Ден.

Hama 53164 SATA USB 2.0 Hard D

Hama 53164 SATA USB 2.0 Hard D

Hama 53164 SATA USB 2.0 Hard Drive Enclosure for 2.5" Hard Drives..

Шифра: 10527

Редовна Цена 699 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

699 Ден.

11.03.1290-40 HDD external/int

11.03.1290-40 HDD external/int

11.03.1290-40 HDD external/internal converter set..

Шифра: 10076

Редовна Цена 999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

999 Ден.

16.99.4288-5 VALUE External Ty

16.99.4288-5 VALUE External Ty

16.99.4288-5 VALUE External Type 3.5 SATA 3.0 Gbit/s HDD Enclosure, with USB 3.0..

Шифра: 46694

Редовна Цена 999 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

999 Ден.

16.01.4121-5 ROLINE 2.5 + 3.5

16.01.4121-5 ROLINE 2.5 + 3.5

16.01.4121-5 ROLINE 2.5 + 3.5 SATA HDD Docking Station, USB3.0..

Шифра: 46692

Редовна Цена 1,499 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,499 Ден.

16.01.4248-10 Ext.CD/DVD/HDD-B

16.01.4248-10 Ext.CD/DVD/HDD-B

16.01.4248-10 Ext.CD/DVD/HDD-Box,Aluminium,5,25",USB2.0..

Шифра: 10080

Редовна Цена 1,799 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

1,799 Ден.

16.01.4122-5 ROLINE 2.5 + 3.5

16.01.4122-5 ROLINE 2.5 + 3.5

16.01.4122-5 ROLINE 2.5 + 3.5 SATA HDD Docking Station, USB3.0, HD Copy-Function..

Шифра: 46691

Редовна Цена 2,499 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

2,499 Ден.

Прикажани 1 - 10 од 10 пронајдени (1 Страници)