Средства за чистење на LCD/LED екрани

Hama 95863 Screen Cleaning Set

Hama 95863 Screen Cleaning Set

Hama 95863 Screen Cleaning Set, 15 ml, cloth included, For cleaning the sensitive surfaces of screen..

Шифра: 14644

Редовна Цена 179 Ден.

АКЦИСКА ЦЕНА

179 Ден.

Прикажани 1 - 1 од 1 пронајдени (1 Страници)