Дознајте први за сите новости!Сетек Велес
ул. Маршал Тито бр. 1, Велес - Македонија
Тел: 043 233 384
Моб: 076 314 271
Е-маил: setec16@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 часот
Сабота 09:00 до 20:00 часот
Недела неработен денView Larger Map
Платежни картички