Дознајте први за сите новости!Сетек Тетово
ул. Благоја Тоска 204 - Македонија
Тел: 044 800 338
Моб: 076 370 016
Е-маил: setec4@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен денView Larger Map
Платежни картички