Дознајте први за сите новости!Сетек Струга
ул. Маршал Тито Бр.115, Струга - Македонија
Тел: 046 795 534
Моб: 075 405 751
Е-маил: setec7@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 20:30 часот
Сабота 10:00 до 16:30 часот
Недела неработен денView Larger Map
Платежни картички