Дознајте први за сите новости!Сетек Штип
ул. Ванчо Прќе Бр. 18 - Локал 2
Тел: 032 389 940
Моб: 075 405 608
Е-маил: setec12@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 10:00 до 20:00 ч
Недела неработен ден

 

View Larger Map
Платежни картички