Дознајте први за сите новости!

Сетек 1 (Рузвелтова)Сетек 1 (Рузвелтова)
ул. Франклин Рузвелт 21, Скопје - Македонија
Тел: 02 30 80 100
Е-маил: setec1@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 21:00 ч
Недела неработен денView Larger Map
 

Сетек 2 (Соравиа)Сетек 2 (Соравиа)
Булевар Филип Втори Македонски
Тел: 02 32 33 493
Е-маил: setec2@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 21:00 ч
Недела неработен ден


 

View Larger Map
 
 

Сетек 3 (ГТЦ)Сетек 3 (ГТЦ)
Булевар Филип Втори Македонски, Зграда I Кат
Тел: 02 32 23 606
Е-маил: setec3@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 21:00 ч
Недела неработен ден


 

 

 

 

 

 

 

View Larger Map
 
 

Сетек Стадион (Филип Втори)Сетек (Стадион)
Тел: 02 31 26 144
Е-маил: setec9@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота од 09:00 до 21:00 ч
Недела од 10:00 до 15:00 ч


 

 

 

 

 


View Larger Map
 

Сетек Capitol Mall & ResidenceСетек Capitol Mall & Residence
Булевар Јане Сандански бр. 71а Аеродром, Скопје - Македонија
Тел: 02 2 444 843
Е-маил: setec18@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Недела 10:00 до 22:00 часотView Larger Map
 
 
 
 

Сетек ЧаирСетек Чаир
Цветан Димов 101
Тел: 02 2 666 255
Е-маил: setec_cair@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота од 09:00 до 21:00 ч
Недела неработен ден


">
https://www.interserver-coupons.com
Платежни картички