Дознајте први за сите новости!Сетек Прилеп
ул. Кузман Јосифовски бр.8 - Македонија
Тел: 048 407 940
Моб: 078 259 431 078 259 432
Е-маил: setec19@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 часот
Сабота 09:00 до 20:00 часот
Недела неработен денView Larger Map
Платежни картички