Дознајте први за сите новости!

Сетек КумановоСетек Куманово
ул. Иво Лола Рибар Бр. 112
Тел: 031 454 240
Моб: 075 450 611
Е-маил: setec11@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен денView Larger Map
Платежни картички