Дознајте први за сите новости!Сетек Кочани
ул. Маршал Тито Бр.94, Кочани - Македонија
Тел: 033 291 850
Моб: 076 494 077
Е-маил: setec14@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 часот
Сабота 09:00 до 20:00 часот
Недела неработен денView Larger Map
Платежни картички