Дознајте први за сите новости!Сетек Кичево
ул. Индустриска бб (Атва маркет)
Тел: 045 224 112
Моб: 078 474 983
Е-маил: setec.kicevo@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 ч
Сабота 09:00 до 20:00 ч
Недела неработен денView Larger Map
Платежни картички