Дознајте први за сите новости!Сетек Кавадарци
ул. Западен Булевар бр. 2, Кавадарци - Македонија
Тел: 043 447 730
Моб: 076 314 294
Е-маил: setec15@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 часот
Сабота 09:00 до 20:00 часот
Недела неработен денView Larger Map
Платежни картички