Дознајте први за сите новости!Сетек Гостивар
ул. Беличица бр. 34, Гостивар - Македонија
Тел: 042 353 800
Моб: 078 299 399
Е-маил: setec13@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 часот
Сабота 09:00 до 20:00 часот
Недела неработен денView Larger Map
Платежни картички