Дознајте први за сите новости!Сетек Ѓорче Петров
ул. Ѓорче Петров бр. 64, Скопје - Македонија
Тел: 02 20 52 660
Моб: 071 371 497
Е-маил: setec23@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 часот
Сабота 09:00 до 21:00 часот
Недела неработен ден


Платежни картички