Дознајте први за сите новости!Сетек Гевгелија
ул. Сава Михајлов бр. 1, Гевгелија - Македонија
Тел: 034 22 58 42
Moб: 071 267 702
Е-маил: setec22@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 21:00 часот
Сабота 09:00 до 20:00 часот
Недела неработен денView Larger Map
Платежни картички