Дознајте први за сите новости!Сетек Capitol Mall & Residence
Булевар Јане Сандански бр. 71а Аеродром, Скопје - Македонија
Тел: 02 2 444 843
Моб: 076 494 065
Е-маил: setec18@setec.mk

Работно време:
Понеделник - Недела 10:00 до 22:00 часотView Larger Map
Платежни картички