Дознајте први за сите новости!Сетек Битола
ул. Никола Тесла бр.51
Тел: 047 222 201
Моб: 076 370 017
Е-маил: setec5@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 20:00 ч
Сабота 09:00 до 19:00 ч
Недела неработен денView Larger Map
Платежни картички