Дознајте први за сите новости!

Останати реклами: Архива
Продолжување на СЕТЕК денови
СЕТЕК денови
Фабрички цени на телефони и лаптопи
Фабрички цени во СЕТЕК
Саем за Вградна Техника во СЕТЕК
Бела Техника на 48 рати во СЕТЕК
15% попуст во СЕТЕК
HUAWEI P8 light во СЕТЕК
Денови на ниски цени во СЕТЕК
48 Рати без камата во СЕТЕК
Новогодишни попусти во СЕТЕК
Фабрички цени
24 рати без камата
ST 55 inch Setec, се од техника!!!
ПРЕДВЕЛИГДЕНСКИ ФАБРИЧКИ ЦЕНИ ВО СЕТЕК СЕ ОД ТЕХНИКА!!!
ПРЕДВЕЛИГДЕНСКИ ФАБРИЧКИ ЦЕНИ ВО СЕТЕК СЕ ОД ТЕХНИКА!!!
ПРЕДВЕЛИГДЕНСКИ ФАБРИЧКИ ЦЕНИ ВО СЕТЕК СЕ ОД ТЕХНИКА!!!
МЕСЕЦ НА ИТ ОПРЕМА, ТЕЛЕВИЗОРИ, ТАБЛЕТИ, КАМЕРИ И ФОТОАПАРАТИ!!!
МЕСЕЦ НА БЕЛА ТЕХНИКА ВО СЕТЕК СЕ ОД ТЕХНИКА!!!
ГОЛЕМО ОТВАРАЊЕ НА САЛОН НА СЕТЕК СЕ ОД ТЕХНИКА ВО КАПИТОЛ!!!
ГОЛЕМО ОТВАРАЊЕ НА САЛОН НА СЕТЕК СЕ ОД ТЕХНИКА ВО КАПИТОЛ!!!
СРЕЌНА НОВА ГОДИНА И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!!!
ПРЕДНОВОГОДИШНИ ПОПУСТИ ВО САЛОНИТЕ НА СЕТЕК СЕ ОД ТЕХНИКА!!!
СЛАВИМЕ РОДЕНДЕН ВО СЕТЕК СЕ ОД ТЕХНИКА!!!
СЕ ПО ФАБРИЧКИ ЦЕНИ ВО СЕТЕК СЕ ОД ТЕХНИКА!!!
ST АНДРОИД СМАРТ ТЕЛЕВИЗОР ЗА ПРВ ПАТ ВО МАКЕДОНИЈА!!!
НЕДЕЛА НА СЕТЕК СЕ ОД ТЕХНИКА ПО ФАБРИЧКИ ЦЕНИ!!!
МЕСЕЦ НА СЕ ОД ТЕХНИКА И КУЈНСКИ АПАРАТИ ПО ФАБРИЧКИ ЦЕНИ!!!
СЕТЕК СЕ ОД ТЕХНИКА ФУРНА ПЛОТНА ПО ФАБРИЧКИ ЦЕНИ!!!
СУПЕР РОДЕНДЕНСКИ ПОПУСТИ ВО СЕТЕК!!!
МЕСЕЦ НА РАТИ БЕЗ КАМАТА ВО СЕТЕК!!!
ВНИМАНИЕ! СЕ ОД ТЕХНИКА ПО ФАБРИЧКИ ЦЕНИ!!!
Неповторлива понуда на клима уред само во Сетек Се Од Техника!
Отворање на нов салон во Гостивар - Сетек Се од Техника!
Дали сте и вие од оние кои гледаат по 11 часа телевизија?
Овие работи ќе направат промена во вашиот живот!
Се од бела техника и кујнски апарати по фабрички цени!
Огромни празнични попусти во сетек се од техника!
Платежни картички