С   О   О   П  Ш   Т   Е   Н   И   Е

 

Почитувани ,

Ве известуваме дека Компанијата СЕТЕК – СЕ ОД ТЕХНИКА, согласно најновите мерки спроведени од страна на Владата по однос на состојбата со вирусот COVID – 19 ги превзема сите неопходни мерки во интерес на општото здравје на вработените и посетителите.

 

Во сите салони и продажни места на СЕТЕК – СЕ ОД ТЕХНИКА, на ниво на целата држава,  се обезбедени и се користат  хигиенско - заштитни средства, со цел за превенција и спречување на ширење на вирусот , според препораките од надлежните институции.

СЕТЕК СЕ ОД ТЕХНИКА доследно ќе ги почитува сите законски одредби и препораки и навремено ќе известува за сите промени, согласно развојот на настаните и насоките од страна на институциите.

 

 

 

 

Со почит,

СЕТЕК СЕ ОД ТЕХНИКА