ТВ промоција:   Продолжено e чувството на безгрижност. Загарантирано!

Samsung Ви нуди 5 години гаранција и безгрижност со купувањето на кој било QLED телевизор од 2019 година.
Важи од 22/11/2019 до 15/01/2020
ТВ промоција: Продолжено чувство на безгрижност. Загарантирано!

За најдоброто уживање важни се квалитетот и безгрижноста .


QLED телевизорите покажаа квалитет и овозможија ново искуство кое Ве преместува во реалноста. Со нив имате можност во секоја сцена да се нурнете уште подлабоко и пореално.


Со амбиенталниот начин на работа Вашиот телевизор станува многу повеќе од традиционален домашен уред. Вашиот дом ќе го исполни со врвни декоративни содржини кои можете сами да ги изберете.


Со QLED телевизорите почнувате да го создавате Вашиот паметен дом. QLED серијата од 2019 година е компатибилна со уште повеќе уреди, што значи дека можете да ги поврзете и да уживате.


Сите овие карактеристики корисни се за современиот начин на живеење, но покрај нив важно е да ја имате и безбедноста која ќе Ви овозможи подолго задоволство. Затоа искористете ја можноста да добиете петгодишна гаранција на купениот телевизор од QLED серијата.

 

Промоцијата трае од 22.11.2019. дo 15.01.2020. и се однесува на купување на QLED модели од 2019 година a се остварува со испраќање на следниве податоци на е-пошта адресата ce.promo@samsung.com и тоа во рок од 30 дена од датумот на издавање на сметка: име, презиме, е-пошта адреса, поштенска адреса (поради доставување на гаранцијата), приказ (скен) на фискалната сметка од продажното место, модел и сериски број на уредот.

.
Aкцијата важи од 22.11.2019 дo 15.01.2020.

 

Деталите и условите за промоција ќе ги најдете тука

 

Листата на модели вклучени во промоцијата можете да ја пронајдете тука. 

Уживајте во безбедноста

5 години гаранција.

QLED серијата го промени доживувањето на секој дом. Врвниот дизајн и најдобрата технологија се идеална комбинација за совршено искуство, а кога ќе се додадат и 5 години безбедност тоа станува незаборавнo!

Уживајте во QLED телевизорот и во единствената 4К и 8К резолуција која донесува автентично искуство!

Со 5 години гаранција ќе се чувствувате пријатно, среќно и опуштено.

 
5 години гаранција