ДОБРЕДОЈДОВТЕ

СЕТЕК СЕРВИС

Сетек сервис тимот е професионално обучен тим, посветен на работата, постојано се грижи за своите клиенти да бидат задоволни од услугата. Задоволство на клиентот е секогаш наш приоритет број еден.

Понатаму...

Kвалитет и посветеност!

Сетек сервисот е име на квалитет, посветеност, стручност и професионалност. Име кое зад себе има над 25 години присуство на пазарот за дигитална технологија. Тоа значи дека гарантираме и стоиме зад секоја поправка направена во нашиот сервис. Успешноста во остранување на дефектите на уредите е со исклучително високо ниво на задоволство кај нашите клиенти. Уредот кој ќе го донесете за поправка е важен за нас и ќе се потрудиме да го поправиме да работи како нов!

Понатаму...

Image

Секогаш на време!

Пристигнуваме на време на договорената локација. Известување за било какво неочекувано одложување на договорениот термин. Известување доколку поправката трае повеќе од очекуваното.

  • Професионалност
  • Лојалност
  • Интегритет
  • Колегијалност
  • Eфикасност и Eфективност

Контакт

ул. Рузвелтова бр.19
Тел: 02 30 84 890
Моб: 076 370 008 / 076 314 331
Е-маил: servis@set.mk
Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 17:00 ч
Сабота 10:00 до 15:00 ч
Недела неработен ден

Image